(advertentie)
<a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/schrijf-een-recensie/detail.aspx?id=31218&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Restaurant bezocht? Schrijf een recensie!</div><div class='description'></div></a>
Wok de Hoven
(advertentie)
toevoegen

Wok de Hoven

1,0 (2 beoordelingen)


T.

Gisteren (17 juni 2018) daar gegeten. Het was altijd erg goed. Sinds 1 maand een nieuwe eigenaar. Hebben eerst 10 minuten gewacht voor er eindelijk iemand was die ons naar een tafeltje bracht. Bij het gratis drinken stonden geen glazen. Er lag een dikke vel op de tomatensoep. Wij waren er om 19.00 uur. De huzarensalade bij de bar met voorafjes was op. Ik vroeg erom en er werd gezegd: er is niets meer. De satésaus was dik en opgedroogd en er lagen nog 2 stokjes sate. Werd ook niet meer vernieuwd. Wij gaan hier niet meer eten.

18 jun 2018 14:50


wim

Maandag, heel rustig, de kliekjes kwamen op tafel. De chef ruilde plaats met t hulpje Resultaat, niet te vreten, aangegeven. Baliehulpje , terecht zei, niet mijn schuld. Dat typisch bedrijfsvoering van wok de hoven. U happy , iedereen happy. U ontevreden, wij niet thuis.

16 mrt 2015 20:57