(advertentie)
<a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/schrijf-een-recensie/detail.aspx?id=31218&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Restaurant bezocht? Schrijf een recensie!</div><div class='description'></div></a>
Vino y Tapas
(advertentie)
toevoegen

Vino y Tapas

7,1 (10 beoordelingen)


jopio65

Erg matige recensie alhoewel de gerechtjes redelijk op smaak waren, maar het niveau is veel te laag en dan nog 4 euro voor een glas wijn! durven vragen, dat begrijp ik niet, dan bestel je een wijnjaar dat hoort aan tafel te worden ingeschonken zodat je de fles kunt controleren, maar dat was niet evenals eerst gerechtjes worden op tafel gezet daarna komen de borden ; dat kan niet! Het is een oud bruin cafe geweest zo te zien waar wat tafels zijn geplaatst het bruin is goed gebleven en donker ook. Had niet het gevoel in van meritaranee. Meer huis tuin keuken gevoel zo van daar woont iemand en je kunt er ook wat eten. Overigens waren de dienstertjes aardig en vriendelijk. Denk niet dat het een blijvertje en een aanwinst wordt voor eindhoven. Maar als bruin cafe, ja prima zaak!

15 jun 2015 00:00


Koelewijns

We kwamen hier via een restaurantbon. 2 volwassenen 2 kinderen. Het restaurant was erg stoffig, vieze schilderijtjes. En de bediening was apart We dachten, als het eten maar goed is. Je mag steeds 7 gerechten uitzoeken. Helaas was van die 7 gerechten echter steeds 1 of 2 gerechten acceptabel. De rest was danwel smaakloos, danwel te zout. Ook waren de koude gerechten fantasieloos. Een komkommer aan een sateprikker met een dadel oid. Echt jammer.

7 apr 2015 00:00


Hendriks2009

Het eten was passieloos. Olijfjes uit blik. Eten veel te zout. Zelfs de koffie en sangria was ondermaats. Het restaurantje was erg smoezelig. Verwacht je niet in de "Spaanse wijk"

6 apr 2015 00:00


john281

Fantastisch gegeten daar, ook al eerder, dus geen toeval. De tapas is van uitstekende kwaliteit. We kwamen eten 'met zo'n bon' maar dat maken we meestal bij een restaurant wel weer goed met de drank enzo, haha. Ik vond de bediening onder de maat, dat moet echt beter. Zeker een van die meisjes leek nogal gestressed. Daar tegenover staat de eigenaar, leuke vent die al 25 jaar deze tent runt. Kregen van hem nog drankje van de zaak en hebben nog een tijdje na zitten lullen met hem. Bottom line is natuurlijk het eten, dat is echt goed. Als je lekkere tapas wilt eten, dan moet je zeker eens daar naar toe gaan. Hij verdient het!

27 mrt 2015 00:00


AnnemarieB

Leuk en gezellig restaurant met goed eten. Helaas was de bediening iets minder. De serveerster was erg gestresst, terwijl het restaurant niet vol zit en er voldoende personeel rond liep. De inrichting is leuk, alhoewel sommige stoelen aan vervanging toe waren (kapotte zitting) en de kroonluchter afgestofd mocht worden. Wellicht dat we voor het eten nog eens terug komen, want de kok heeft het goed begrepen en je krijgt dus zeker waar voor je geld wat eten betreft.

15 mrt 2015 00:00


nagelstyliste1

We hebben daar tapas gegeten en was ontzettend lekker en goedkoop de sangria is daar met 1 woord heerlijk bediening goed en snel bij je sfeer is klein maar knus

18 jan 2015 00:00


Simplon

Laatst met vriendinnen heerlijk gegeten bij Vino y tapas, voorheen la palmera. Was er een tijd niet geweest en heb de indruk, dat ze heel vernieuwend bezig zijn. Het eten was goed (prijs/kwaliteit ) en goede sfeer en bediening. Zeker voor herhaling vatbaar!

9 nov 2014 00:00


ingrid162

Gezellig sfeertje bij binnenkomst. Gelukkig hadden we gereserveerd, want het was lekker druk. Hele uitgebreide tapaskaart, en superlekker gegeten.De meisjes in de bediening waren heel lief met adviseren. Voor herhaling vatbaar.

6 nov 2014 00:00


jordiehv

met 6 man zaterdag bij vino y tapas geweest.was druk en hadden gelukkig op tijd gereserveerd heel lekker gegeten en het fijne hier is dat je de tapas zelf uit kunt kiezen met het tapas menu van 16.50 de bediening was goed en korrekt en vooral dat laatste zie je niet overal meer al met al een leuke gezellige avond gehad en voor de prijs hoef je het niet te laten hier komen we vast meer

3 nov 2014 00:00


mariette25

De sfeer is wel grappig, beetje mediterraan met allerlei vrolijke kleuren maar het is zo donker dat je de kaart nauwelijks kunt lezen. Verder zitten de stoelen heel ongelukkig; hard en achterover gekanteld. Alles kwam een beetje oud over. Een heleboel houten zaken zoals de tafel en plankjes met eten voelden smoezelig en vettig aan. Heel apart was dat de borden opgestapeld op tafel klaar stonden dus je moest zelf je tafel dekken. Placemats of een bloemetje op tafel ontbraken. We zaten met de stoelen steeds tegen de buren aan terwijl het restaurant vrijwel leeg was. Dat alles was dus al geen geweldige binnenkomer. Dan de bediening, die bestond uit 2 meisjes die nauwelijks iets wisten, de één durfde amper wat te zeggen. De ander kwam binnen 5 minuten wel 4x langs om te vragen of we al een keus hadden gemaakt terwijl we nog druk de menukaart (een witte A4 print uit de computer) probeerden te lezen. Wij aten gewoon tapa's zonder actie of zo maar in tegenstelling tot wat er op de website staat, mag je niet onbeperkt eten maar slechts 4x een bestelling plaatsen, die je zelf op de bestellijst moet invullen. Daar zaten weer allerlei beperkingen aan zoals max. 2 gerechtjes p.p. per ronde en max. 2 dezelfde gerechtjes per tafel per ronde. Allemaal heel ingewikkeld waardoor je behoorlijk in de weer was, voordat je te eten kreeg en dat 4x tijdens je diner. Beetje onrustig vonden wij. Daar kwam nog bij dat al gauw bepaalde gerechtjes op waren (terwijl het restaurant bijna leeg was) en ze geen appelsap en icetea hadden. Het kwam allemaal erg knullig over. Last but not least het eten; het ontbrak volledig aan frisse hapjes waardoor we na ronde 2 al onder tafel lagen doordat het allemaal veel te zwaar was. Het was totaal niet uitgebalan-ceerd, het waren allemaal koolhydraatrijke zware happen zoals gebakken aardappeltjes met kaas, stokbrood met kaas, champignons in vet, etc. Courgette plakjes was de enige groente die er te bestellen was. Toen we aan de "baas achter de bar" vroegen waarom dat was, beweerde hij dat er in de winter geen vraag is naar sla en groente. De bordjes waar het op geserveerd werd waren niet warm, het eten ook niet echt. Het was allemaal zeer fantasieloos, wij konden ons niet voorstellen dat er een echte kok in de keuken staat. De desserts Brownie en Profiterol waren wel aardig maar ook kaal opgediend. Al met al geen aanrader, wij komen er zeker niet meer terug.

3 nov 2014 00:00