(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Restaurant bezocht? Schrijf een recensie!</div><div class='description'></div>
Twente Wild Tour 2016
(advertentie)

Twente Wild Tour 2016

03 nov 2016

In het officiële wildseizoen vanaf 15 oktober kunnen zowel toeristen als Twentenaren 3 maanden lang gaan genieten van vele activiteiten op het gebied van wild & gevogelte in Twente.

Programma
December
- 1 t/m 31 december
Landgoed de Uitkijk Hellendoorn
Vanaf 15 oktober start traditioneel het wildseizoen. Eén van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland. Het bos biedt volop ingrediënten zoals paddestoelen, kastanjes en bessen. En voor wildliefhebbers hét moment om bij Landgoed De Uitkijk te genieten van een (h)eerlijk wild menu met bijpassende wijnen!
- 1 t/m 31 december
Bij Herterij Twente Geesteren kun je met een hapje en een drankje genieten van de gezellige plattelandsallure en bij goed weer op het ruime terras
3 december
Streekmarkt Twente in Delden
In de wildperiode zal ook de Twentse Jagersclub weer aanwezig zijn met wild uit de regio. Jan Visschedijk zal je verrassen met de heerlijkste wildpeper, wildzwijnsworst, reebief en vele andere heerlijkheden, zo uit de natuur. Wil je proeven wat Twente zo uniek maakt? Kom dan zaterdag 3 december naar de Streekmarkt Twente in Delden!
- 8 t/m 11 december
Christmas Fair Twente - Landgoed Het Rheins te Enter
Een prachtige ambiance wordt gecreëerd door tientallen luxueuze pagodetenten, gesitueerd om de landelijke vijver van het landgoed, van waaruit vele bedrijven zich presenteren.
- 14 en 15 december
Aan tafel in de jachtkamer van Hof te Boekelo:
Exclusief met je vrienden – of relatiekring aan tafel in de jachtkamer van Hof te Boekelo. In het bijzijn van jachthoornblazers wordt u ontvangen deze avond om 18.30 uur met een aperitief en een ‘wild’ mondvermaakje
- 17 december
Kerstsfeer op Havezathe Herinkhave Fleringen
Het laatste Buitenplaatsconcert van dit jaar staat weer volledig in de kerstsfeer, met natuurlijk het onovertroffen kamerkoor Canteklaer onder leiding van dirigent Lassen Raykov. Volledig in Dickensiaanse stijl verwelkomen ze u met Christmas Carols in de pittoreske kapel van het landgoed.

Januari
1 - 15 januari

Vindom Winebar & Great Food - Oldenzaal “Ree, pancetta, cantharellen, rode kool en jeneverbessen. Dat zijn o.a. de ingredienten van de nieuwe – speciaal voor de Twente Wildtour gecomponeerde - Wild Ravioli. Ga zelf gewoon, gezellig, genieten bij Vindom. Ze zijn er van donderdag – zondag vanaf 16:00 uur.
Reserveren kan via de website vindom.nl, telefonisch: 0541 59 5353 of WhatsApp 06 24 77 1009” Tot gauw in Oldenzaal’s oudste en gezelligste wijnbar!

-7 januari
Streekmarkt Twente in Delden