(advertentie)
<a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/schrijf-een-recensie/detail.aspx?id=31218&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Restaurant bezocht? Schrijf een recensie!</div><div class='description'></div></a>
Sociaal restaurant Het Cruydenhuisch
(advertentie)
toevoegen

Sociaal restaurant Het Cruydenhuisch

8,8 (20 beoordelingen)


mrbsds

Wat een prachtig restaurant met veel pretentie. Heel gastvrij ,vriendelijk en zorgzame bediening. Het eten smaakt hewerlijk ,we hadden ieder een drie gangen menu. Je kan kiezen bij elke gang uit zes menu ' s. We hebbe ieder verschillend gekozen en genoten vand e gerechten ,qua smaake en presentatie. Het reastaurant zat vol en terecht. Een prettige ongedwongen sfeer. Je kan rustig met elkaar praten zonder harde muziek om je heen. We waren hier ruim 1,5 uur en hebben genoten. de open keuken geeft zicht op de chef kok en staff. Je ziet ze geroutineerd te werk gaan en plezier hebben in hun werk. Dank je wel voor deze mooie avond.

12 okt 2015 00:00


anvanerven

Lekker eten, frietjes vergeten, die kwamen later maar waren heeeeerlijk.... Zeker aan te bevelen. Bloemetje op tafel en kaarsje aan, gezellig.

11 okt 2015 00:00


marijke93

We waren al eerder in het Cruydenhuisch wezen eten en vanwege de positieve ervaring gisteren nog een keer. Het was prima, gezellig en lekker.

8 okt 2015 00:00


ReneTh

Leuk buurtrestaurant, helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werkervaring. Prima. Prijs / kwaliteit is voldoende maar het blinkt (door de lage prijs) niet uit. Leuk voor als je in de buurt woont, vanwege de doelstelling een omweg waard, voor het eten niet per se.

7 okt 2015 00:00


bartjeohja

Lekker ongecompliceerd en gezellig eten voor de beste prijs kwaliteit verhouding! 3 keer bij Cruydenhuis gegeten en 3 keer top!!

4 okt 2015 00:00


u232

Goede ontvangst, goed gegeten, penne met gorgonzola en balsamico was erg lekker. Vriendelijke bediening in een gemoedelijke omgeving. Echt een aanrader!

3 okt 2015 00:00


avhouts

Het is een goede lokatie prima sfeer en het eten is altijd lekker. De service prima personeel is vriendelijk. Wij komen er graag eten.

2 okt 2015 00:00


pjhooijmaijers

We hebben weer genoten van het lekkere eten en de bediening. Zijn al vaakmgeweest en hopen nog lang van jullie te maken kunnen genieten. Niet weggaan hoor!

1 okt 2015 00:00


jacfra

Keuze ui het normale 040-menu.Voorgerecht geitenkaas een beetje "karig" maar wel lekker.Hoofdgerechten Fish and chips en kogelbiefstuk (beiden met bijbetaling) goed klaargemaakt en heel smakelijk, desserts ook prima. Bediening heel vriendelijk en ongedwongen, gaan hier zeker nog een terug.

1 okt 2015 00:00


Bouwkever

Wij hebben lekker gegeten en wij hebben er ook een heel goed gevoel aan over gehouden. Super klantvriendelijk personeel.

30 sep 2015 00:00


jony1990

We hebben een gezellige avond gehad bij het Cruydenhuisch. De bediening was vriendelijk en de wachttijd niet lang. Het eten was erg lekker en ook meer dan genoeg. Bovendien was er genoeg keuze op de kaart. Het eetgedeelte was gezellig aangekleed met kaarsjes en met hippe lampen aan het plafond. Het was er zeker sfeervol!

28 sep 2015 00:00


m.postma781

Heel verrassend! Erg lekker eten! Fijn dat mensen zo een kans krijgen op de arbeidsmarkt. Wij komen zeker terug en geven het door aan onze vrienden. Groetjes martin en margriet

27 sep 2015 00:00


n.breugem

lekkere gerechten veel keus ,enalles goed warm. ook de bediening is top.Wat wij ook fijn vonden is dat we snel bediend werden ,want we hadden wel honger .wij komen zeker nog eens terug. gr mies

26 sep 2015 00:00


van.derweij

Voorgerecht met geitenkaas en walnoten. Ook de rest was prima. In het vis gerecht was mogelijk iets te veel vis maar het smaakte prima.

25 sep 2015 00:00


henriwullems

Via AH restaurants geboekt. Het was een zeer geslaagde avond. Zeer vriendelijk personeel, goed eten al met al een zeer goede aanrader.

25 sep 2015 00:00


bart.coyote

Zeker een aanrader! Ruime keuze uit de 6 voorgerechten, hoofdgerechten en dessert! Eender wie vindt hier zeker iets wat hij/zij lust. Alles is mooi gepresenteerd, vriendelijke bediening en ook de aankleding is zeer leuk gedaan! Wij komen uit Belgie voor een weekje vakantie en dit etentje was alvast 1 van de hoogtepunten! als we nog es in de buurt zijn denken we zeker weer aan het Cruydenhuisch! en dikke duim voor het Robin Hood project!

24 sep 2015 00:00


l.m.dekkers

Het voorgerecht van paddestoelenragout , het hoofdgerecht coq au vin en het toetje gepocheerde peer met ijs en sabayon was heerlijk. Het totaalplaatje verrastte ons zeer want we wisten niet wat we moesten verwachten van het restaurant en het eten. De prijs van het drie gangen menu is het meer dan waard. Ons zien ze er wel vaker. Enige opmerking is dat wanneer je met twee personen bent, je direct naast een ander tafeltje zit.

19 sep 2015 00:00


ria73

alle gerechten waren lekker de bediening een beetje traag maar wel goed goede prijs, kwaliteit verhouding meer weet ik niet

19 sep 2015 00:00


thvdboom

Een verrassende avond. Goed verzorgd, gezellig en voor de prijs van 15 euro heel goed gegeten. Voor herhaling vatbaar. We komen er zeker nog eens terug, misschein met vrienden.

18 sep 2015 00:00


roostenlaan19

Ik vond het verrassend gezellig en druk. Het eten was uitstekend en er was veel keus. De bediening was heel goed Ik ga zeker vaker hier eten

18 sep 2015 00:00