(advertentie)
<a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/schrijf-een-recensie/detail.aspx?id=31218&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Restaurant bezocht? Schrijf een recensie!</div><div class='description'></div></a>
Restaurant Watermolen Bels
(advertentie)
toevoegen

Restaurant Watermolen Bels

8,0 (2 beoordelingen)


Cor

22 oktober een fietstocht gereden in de buurt van Vasse en aangelegd bij de Molen van Bels. Prachtige dag, dus op het terras een pannenkoek gegeten. Gezellig druk, vriendelijk personeel en het smaakte voortreffelijk. Alleen.....waarom bouwen ze op de parkeerplaats een scheve kapschuur? Over een jaartje weer eens kijken.

3 nov 2013 18:05


Iddo

Al drie maal met gezin bezocht na een leuke wandeling in mooie omgeving. Gezellige sfeer, lekker gegeten. We komen zeker terug.

31 mei 2012 14:08