(advertentie)
<a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/schrijf-een-recensie/detail.aspx?id=31218&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Restaurant bezocht? Schrijf een recensie!</div><div class='description'></div></a>
Mr. Hu Wok Grill Restaurant
(advertentie)
toevoegen

Mr. Hu Wok Grill Restaurant

6,0 (3 beoordelingen)


Erwin

Lekker gegeten, gevarieerde en uitgebreide gerechten waaruit je kunt kiezen. Van Sushi tot grill. Je kunt in totaal 5 ronde's bestellen. Na ronde 3 was mijn buik al aardig rond. Aanrader!

14 mrt 2014 16:09


China-Mark

Het nieuwe concept van Mr. Hu is geweldig. Het is even zoeken en wennen aan het bestelformulier, maar na de eerste ronde weet je hoe het werkt. De porties zijn ruim voldoende, en je kunt op deze manier meerdere gerechtjes proberen. De sushi is erg smaakvol en mooi gegarneerd. De vlees- en visgerechten op het menu zijn zeer uitgebreid en de hoeveelheden zijn precies genoeg om een goede indruk te krijgen. De Koreaanse grill is geweldig, en werkt uitstekend. Precies zoals in Azie. Een behoorlijke upgrading ten opzichte van het vorige wok-concept en de verbouwing is zeer zeer smaakvol uitgevoerd! Telkens als ik in Nederland ben zal ik weer andere gerechten komen proberen. Thanks Mr. Hu!

20 jan 2014 22:44


Monique

1e kerstdag hier gegeten en het was een totale afknapper. Alles wordt met een vleeswarenmachine gesneden, het vlees was nog dunner dan wat wij op ons brood gewent zijn. Zelfs later bij het ijs was de ananas flinterdun gesneden, maar daarvoor kreeg je wel 3 hele kleine plakjes. Ik dacht ik bestel wat groente en kreeg een halve krop sla, rechtstreeks uit de kas? Super ongezellig dat je constant van die belachelijke bestellijstjes zit in te vullen. En wat wij meer dan schandalig vinden is dat wat je niet op eet je 1 euro voor moet betalen en voor vleesgerechten zelfs 2 euro. Om verspilling tegen te gaan? Volgens mij had ik hiervoor betaald. € 32,50 pp met kerst maar daarvoor niets extra leveren? Het ijs was gekristalliseerd en kaal, geen chocoladesaus oid gewoon kaal. En gratis onbeperkt drinken? Ze komen de bestelde drankjes gewoon niet brengen. Wij hebben er constant achteraan moeten vragen. Ik las net op een andere site dat de politie er zelfs aan te pas was gekomen omdat een stel mensen weigerden te betalen. Ik kan mij er wel iets bij voorstellen. Voor ons NOOIT weer, echt jammer van het geld en helaas een tegenvaller met kerst.

26 dec 2013 00:54