(advertentie)
<a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/schrijf-een-recensie/detail.aspx?id=31218&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Restaurant bezocht? Schrijf een recensie!</div><div class='description'></div></a>
La Rusticana
(advertentie)
toevoegen

La Rusticana

2,0 (3 beoordelingen)


Jol

Grote teleurstelling! Voorgerecht hertcarpaccio staat op de kaart.. Krijgt echter rund! Lang lang wachten! Eten niet of slecht op smaak gemaakt... Pizza koud terug naar de keuken opnieuw gebracht, nog steeds koud! Moest maar niet zeuren.... Tja dan liever geen eten dan deze rommel opeten. Ik geef een halve ster voor de moeite die de twee van de bediening namen. Zij schaamden zich voor de kok. Wij komen zeker niet meer terug!

25 okt 2014 22:30


M

Helaas geen goede ervaring, eten zeer zout, weinig oog voor de klant, personeel loopt met oogkleppen rond. Organisatie in de keuken loopt niet goed, waardoor je lang moet wachten op eten. En als klap op de vuurpijl als je aan de eigenaar deze bevindingen doorgeeft, krijg je als opmerking terug dat je zelf maar een zaak moet gaan runnen. U begrijpt het voor mij nooit meer Rusticana in Hardenberg.

26 okt 2013 16:08


Hans

Vroeger super eten en service! Maar sinds een tijdje is de kwaliteit van dit restaurant erg hard achteruit gegaan. Wij komen hier helaas niet meer eten. Slechte, onervaren bediening. En het eten is beneden niveau, zeker qua prijs/kwaliteit verhouding. Jammer.

9 aug 2013 12:18