(advertentie)
<a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/schrijf-een-recensie/detail.aspx?id=31218&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Restaurant bezocht? Schrijf een recensie!</div><div class='description'></div></a>
Hotel Restaurant Rodenbach
(advertentie)
toevoegen

Hotel Restaurant Rodenbach

6,5 (6 beoordelingen)


h.gaasbeek

super eten,goede bediening.alles top.en de kreeft hmmmm lekker.wat kun je er nog meer aantoevoegen,gewoon een top restaurant.komen zeker weer.

2 mrt 2014 10:02


Michel

14-02-2014 valentijsdag dus de perfect dag om eens lekker te eten met mijn vriendin. We werden netjes ontvangen en naar onze tafel begeleidt. We hebben gekozen voor het valentijns menu die was € 37,50,- per persoon. We hadden een mooi tafeltje tegen de muur naast de keuken. We kregen vooraf lekker vers stokbrood met knoflook boter. Het voorgerecht was superlekker en ook nog eens superveel heerlijk entrecote en gambas. Het hoofdgerecht bestond uit een trounedot met truffeljus deze waren perfect gebakken superlekker. Het dessert waren verschillende dingen van een ijslolly tot een mouse van frambozen. Alles werd netjes uitgelegd we werden ook netjes en snel bediend. Ook werd er vaak gevraagd hoe het smaakte. Ik had nog parfum die wilde ik mijn vriendin geven en ze kwamen die gewoon brengen aan tafel. Dit was voor ons de eerste keer dat we zo lekker uit eten gingen en zeker voor herhaling vatbaar. Leuke avond gehad!

16 feb 2014 21:05


Fam. A. Kroon

Via Groupon voucher hier wezen eten afgelopen weekend. 2 personen voor slechts 39,50 voor 4 gangen. Echt geweldig, hartelijk ontvangen en naar onze tafel gebracht. Heerlijk warm stokbrood vooraf en een mooie amuse en vervolgens in mooi tempo ons 4 gangen diner, in 1 woord geweldig. Hoe kan dit voor slechts 19,75 per persoon, bijna goedkoper dan een fastfood restaurant en dan zulk geweldig eten met bij het hoofdgerecht nog 3 schaaltjes met garnituren. Rodenbach bedankt voor deze topavond!!!!!!

27 jan 2014 10:32


NK

Via groupon gegeten maar was weinig eten voor al dat geld.

24 jan 2014 00:06


MK

Voor ons was dit de eerste en laatste keer

24 jan 2014 00:05


Hans

Super eten, super bediening! En bij afscheid krijgen de dames een roosje mee na huis. Dus gewoon top!!

21 mrt 2013 17:17