(advertentie)
<a href='/uit-eten/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/schrijf-een-recensie/detail.aspx?id=31218&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Restaurant bezocht? Schrijf een recensie!</div><div class='description'></div></a>
Hooge Esch Buurse
(advertentie)

Hooge Esch Buurse

3,0 (1 beoordeling)

In ons pannenkoekenrestaurant vindt u de lekkerste pannenkoeken van Nederland. U kunt kiezen uit meer dan 35 varianten. Heeft u liever iets anders? Geen probleem, onze kaart bevat ook vleesgerechten, soepen en salades. Kinderen kunnen kiezen uit diverse kinderpannenkoeken of speciale kindermenu’s. Onze kok bedenkt elke maand een special die niet alleen heerlijk, maar ook nog voordelig is.

Proeflokaal 
Onze voormalige landwinkel wordt momenteel verbouwd tot proeflokaal. Ons proeflokaal zal op verschillende manieren worden gebruikt. U kunt er met een gezelschap bier komen proeven uit onze eigen bierbrouwerij of een wijnproeverij volgen bij Il Nostre Cinque, waar u heerlijke Italiaanse wijnen kunt proeven. Tevens kunt u ons proeflokaal gebruiken om workshops te volgen of er zelf eentje te geven. 

Bierbrouwerij
Onze voormalige kaasmakerij wordt momenteel verbouwd tot een Bierbrouwerij. Rigters Bier zal hier ambachtelijk bier gaan brouwen. Het bier zal commercieel verkocht gaan worden en zal op smaak getest worden in ons proeflokaal. Elke zaterdag zal de brouwerij open zijn voor bezoekers die een kijkje kunnen nemen bij het brouwproces. Er bestaat ook de mogelijkheid om een workshop “Bier Brouwen” te volgen of een proeverij te organiseren met een klein gezelschap in combinatie met een barbecue.  

IJsmakerij
In onze ijsmakerij kunt u genieten van ons eigengemaakte boerenschepijs. Zo lekker heeft u het nog nooit gegeten. Het ijs wordt dagelijks bereid met verse vruchten en andere heerlijke ingrediënten uit de regio en bieden u een keur aan smaken en variaties. Het is mogelijk om met een klein gezelschap zelf ijs te bereiden of met een kinderfeestje ijs te maken om vervolgens lekker van te smullen. 

Wandel- en fietsroutes
Onze boerderij wordt omringd door honderden hectaren natuurlandschap. Wij hebben diverse fiets- en wandeltochten uitgezet die u het bijzondere Twentse landschap tonen. De paden voeren u langs heidevelden, gemengde bossen, glooiende landbouwgronden. Wellicht treft u ook nog de Schotse Hooglanders. Na afloop van de tocht kunt u op ons terras of in het restaurant een heerlijk hapje eten en drinken.

website: bekijk de website

waar: Hooge Esch Buurse, Buurse

prijs: € 8,50 (Gemiddelde prijs pannenkoek)

type: Pannenkoekenhuis, Kindvriendelijk

telefoon: 053 5696429 053 5696429

openingstijden:
magesloten
digesloten
wo11:00-19:30
do11:00-19:30
vr11:00-19:30
za11:00-19:30
zo11:00-19:30

uitzonderingen op de aanvangstijd / openingstijd:
Na 19:30 uur nemen wij geen nieuwe tafels aan, de keuken sluit als de laatste bestelling is gedaan. In juli en augustus zijn wij ook maandag en dinsdag volgens bovenstaande tijden geopend. Voor groepen groter dan 20 personen zijn wij in overleg ook buiten openingstijden geopend.