(advertentie)
<a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/schrijf-een-recensie/detail.aspx?id=31218&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Restaurant bezocht? Schrijf een recensie!</div><div class='description'></div></a>
Grand Café Docks
(advertentie)

Grand Café Docks

0,0 (0 beoordelingen)

Heerlijk genieten aan de Hardenbergse Vecht, dat is waar Grand café Docks voor staat! In een compleet vernieuwde ambiance kunt u genieten van alles wat Grand café Docks u te bieden heeft; zorgvuldig geselecteerde producten die met liefde voor u bereid en geserveerd worden en een ouderwetse warmte, gezelligheid en gastvrijheid. Of het nu gaat om verse koffie met gebak van de plaatselijke bakker, een goed verzorgde lunch of een heerlijk diner uitsluitend bereid met dagverse produkten, Grand café Docks verzorgt het graag voor u. Voor de weekendborrel is Grand café Docks absoluut de ideale locatie; onder het genot van uw favoriete borrel genieten van het uitzicht over de Vecht, mooier wordt het niet!

Grand café Docks ligt op het parkeerdek aan de insteekhaven van de Overijsselse Vecht, aan de rand van het centrum van Hardenberg. U zult ervaren dat wat het pand van buiten mist aan warmte en gezelligheid ruimschoots wordt gecompenseerd door het warme en maritieme karakter van Grand café Docks. De complete inventaris is met oog voor detail aangepast, warmte en gezelligheid zijn de sleutelwoorden voor het nieuwe Grand café Docks, en dat is precies wat wij onze gasten willen bieden. Ook het prachtige terras is met een aantal subtiele details aangepast aan de sfeer die u binnen aantreft, gecombineerd met de prachtige parasols met verlichting en verwarming voorspelt het een hele lange zomer te worden aan de Overijsselse Vecht..

waar: Grand Café Docks, Hardenberg

prijs: € 18,50 (Gemiddeld hoofdgerecht)

type: Hollands, Spaans

telefoon: 0523 76 00 690523 76 00 69

openingstijden:
magesloten
di11:30-23:00
wo11:30-23:00
do11:30-23:00
vr11:30-23:00
za11:30-23:00
zo11:30-23:00