(advertentie)
<a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/schrijf-een-recensie/detail.aspx?id=31218&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Restaurant bezocht? Schrijf een recensie!</div><div class='description'></div></a>
Gastrobar Anton
(advertentie)
toevoegen

Gastrobar Anton

7,9 (15 beoordelingen)


iemkeamsterdam

Op een drukke vrijdagavond genoten van de prachtige kleine gerechtjes. Het smaakte zo heerlijk dat we als toetje gewoon nog een keer besteld hebben wat we het lekkerst vonden... de sushi met Albacore Tonijn en de risotto :-) Maar ook de steak tartaar en de gamba's waren super! Een aanrader

13 okt 2015 00:00


monique326

Het was weer eens tijd om in Gastrobar Anton neer te strijken en dat was een meer dan plezierige ervaring! Het eten was heerlijk, net als de vorige keren, maar Gastrobar Anton is ook qua look erg mooi, helemaal met het nieuwe interieur en een serre. Yes, lekker ook in de herfst en de winter het gevoel buiten te zitten en toch lekker warm. Een aanrader.

7 okt 2015 00:00


Kriss

Wauw het was alweer een tijdje geleden dat ik hier ben geweest maar wat is Anton een mooi zaakje geworden, het interieur word steeds mooier en krijgt steeds meer sfeer! De nieuwe serre is prachtig om te zitten met uitzicht op de brink en prachtig ingericht. S ' avonds hier gegeten en de gerechten zijn zo mooi opgemaakt en die risotto is werkelijk om te smullen. Heerlijke kleine hapjes en zeer vriendelijk personeel! Ga zo door!

25 sep 2015 00:00


merel46

Een lekker hapje gegeten met een vriendin na een middag winkelen in Laren. Het was toen (17.30 op een zaterdag) helemaal niet druk, later liep het iets voller. Wij kregen volledige aandacht, bediening was top en het eten smaakte heerlijk. Mini gerechtjes om te delen, prima porties vooral voor vrouwen!

22 sep 2015 00:00


cengis

Wij hebben al diverse malen gegeten bij Anton en vonden het aanvankelijk een heel leuke formule met uitbouw mogelijkheden. De keuze uit de verschillende tapa achtige gerechten was al beperkt maar de kwaliteit goed. Recent zij er dingen op de kaart veranderd, waardoor de rekening oploopt terwijl de keuzevariatie afneemt, de porties duurder worden maar niet groter en dat is jammer en zelfs dusdanig dat wij overwegen niet meer te gaan komen. De wijnen zijn goed , maar er is een idioot verschil tussen de standaard wijnen en de iets betere categorie. Prijzen per toch niet al te ruime glazen van € 6-8 zijn buiten proportie en niet uit nodigend. Volgens mij doen ze zichzelf daar mee te kort. Deze formule kan een succes worden door meer variatie in gerechten en een prijs per gerecht tussen de €7 en 12 en en prijs per glas tussen € 3.75 en € 5.75 en dan is het handig meer wijnen aan te bieden van iets bijzondere kwaliteit van € 4.50. Kortom erger jammer. Ze gaan het zo niet trekken met de opkomende concurrentie. Aan de bediening ligt het niet die is vriendelijk en prettig.

20 aug 2015 00:00


Heefthetgesmaakt?

Lunch bij Anton. Ontvangst waardeloos. Bediening was druk met opbouw van de lounge/podium en zag ons daarom niet staan dan wel zitten. Voor mijn gasten uiterst vervelend.. Lunchkaart niet al te groot. Bijzondere lunchgerechten?. Nee dat niet. Wel klein en prijzig . Prijs/prestatieverhouding is enigszins zoek. Interieur? Meer doorsnee eetcafé. Niets bijzonders.Wij hebben betere gezien. Alles bijelkaar maakt Gastrobar Anton het in Laren N.H.niet waar. Ik had beter verwacht in Laren. Zeer ontevreden.Geen herhaling.

29 jul 2015 00:00


Proever1963

Een leuk concept als je niet zo goed kunt kiezen van de menukaart. De gerechtjes zijn klein, zodat je meerdere dingen kunt nemen. Wij kozen de pizza met tonijn, de tartaar met mosterdschuim en gepofte quinoa (geweldig lekker trouwens!), de risotto en een hamburgertje. Alles leuk gepresenteerd en smakelijk. Leuke entourage en aardige bediening.

28 mei 2015 00:00


Corrine4u

Vorige week met vriendinnen gegeten en gezeten bij Anton! Wij wonen door het hele land heen en hadden, op aanraden van iemand, gekozen voor Anton. Gelukkig was het helemaal top! We hebben lekker zitten kletsen, heerlijk gegeten en zijn prima bediend. De zaak is heel warm en stijlvol ingericht en ook hadden ze later op de avond een DJ. Kei leuk! Zeker een aanrader!

4 feb 2015 00:00


Kdantuma

Super goed eten, vriendelijk en gezellig personeel, het is gezellig! Top om even wat kleine hapjes te eten en iets te drinken

21 jan 2015 00:00


monique326

Heerlijk gegeten! Gastrobar Anton heeft een mooie en warme uitstraling. De ambiance en sfeer zijn goed en het eten is verrukkelijk. Een tip dus!

20 jan 2015 00:00


iensgebruiker

Na positieve berichten van onze kennissen zijn wij gaan lunchen bij gastrobar Anton, naast Mauve. Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen en mochten we een plekje uitzoeken. De bediening is vlot en accuraat in tegenstelling tot onderstaande reacties. Het eten was voortreffelijk, je merkt dat er aandacht aan is besteed. Vooral de steak tartaar met mosterdschuim, complimenten! Wij komen zeker terug!

17 jan 2015 00:00


Kriss

Lekker gegeten bij de hippe buuf van Mauve. Heerlijke smaakvolle gerechtjes, en de opmaak is prachtig. Het interieur is mooi en erg hip en het word steeds sfeervoller aangekleed. De bediening is erg vriendelijk en behulpzaam. Komen snel weer!

16 jan 2015 00:00


karea

Onverwacht bij gastrobar Anton binnengestapt. We hadden eigenlijk het voornemen om bij Mauve te eten, maar restaurant was gesloten. Het geheel is nieuw ingericht maar niet echt gezellig. De bediening is matig, we moesten na wachten tot tweemaal toe de aandacht vragen van de bediening voor de kaart en het opnemen van de bestelling. Mijn partner en ik namen allebei een Risotto, geen hoofd- en voorgerecht omdat die ons niet aanspraken. Klein porti, smaakte redelijk. Werd geserveerd in een soort van kleine dekschaal met een hoge rand, niet makkelijk eten. Een gebakken eidooier (het wit was weggesneden, kennelijk in de vuilnisbak) met een geringe garnering maakte het gerecht af. Harde muziek, weinig privacy ten opzichte van de buren(of spraken ze gewoon op luide toon?) althans zo werd het door ons ervaren. Niet voor herhaling vatbaar.

14 dec 2014 00:00


Michael69

Vol verwachting gingen wij naar het nieuwe Anton Gastrobar. Het eerste dat opvalt is de kleine bar waar je nauwelijks aan kunt zitten. Je verwacht dat niet met zo'n naam. De manager zat gezellig met gasten aan de wijn en er was een DJ. Genoeg ingrediënten voor een gezellige avond. Er was alleen te weinig (oplettend) personeel. Het duurde erg lang voordat we een glas wijn en een kaart kregen. Je vraagt je dan af waarom de manager dan niet even bij springt in zo'n nieuwe zaak. De muziek was veel te luid. De zaak heeft veel last van galm waardoor praten aan tafel vrijwel onmogelijk wordt. Iedereen zit naast een lege open ruimte (de lege 'dansvloer'). Na de eerste ronde 'bites' (die niet eens slecht van smaak waren) hebben we de rekening gevraagd en hebben we elders de avond voortgezet. Jammer! We hopen dat het nog goed komt.

14 dec 2014 00:00


Gast13

Vandaag bij Gastrobar Anton binnen gestapt voor een lunch. Er stond slechts 1 persoon te bedienen die de vraag niet kon bijbenen. Gevolg, erg lang wachten voordat wij iets te drinken kregen, vervolgens zelf maar ergens een menukaart gepakt. Nadat wij het eten ontvingen bleek ons dat het een concept was waarbij er meerdere kleine gerechten gekozen konden worden. Verder is het etablissement mooi verbouwd en met leuk meubilair ingericht. Een paar tips, verhelp de tochtige buitendeuren, plaats een groot object in het midden van de zaak, plaats het eten op borden i.pv. plankjes en zorg voor meer bedienend personeel.

5 nov 2014 00:00