(advertentie)
<a href='/uit-eten/schrijf-een-recensie/detail.aspx?id=31218&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Restaurant bezocht? Schrijf een recensie!</div><div class='description'></div></a>

uit eten

 (11 gevonden)
toon op kaart

Bluefinger, Zwolle

62,2 km
alle dagen open. € 38,50

De menukaart is toegankelijk en eerlijk, het interieur stijlvol en de service vriendelijk en vlot.

Brasserie Hofvlietvilla, Zwolle

63,9 km
alle dagen open. € 45,00

Bij de Hofvlietvilla in Zwolle kun je terecht voor een lunch, diner en gewoon voor een hapje en drankje.

De Wintertuin De Agnietenberg, Zwolle

62,8 km
alle dagen open. € 29,50

De Wintertuin is het sfeervolle à la carte restaurant van de Agnietenberg waar je prima terecht kunt voor een smakelijke lunch, een culinair diner of...

Restaurant W, Zwolle

63,3 km
alle dagen open. € 40,00

Restaurant W is dé plek om culinair te genieten van alles dat de Franse keuken ons te bieden heeft.

De Buik van Parijs, Zwolle

63,8 km
alle dagen open. € 17,50

10,0 (1 beoordeling)

Bistro 'De Buik van Parijs' in Zwolle is een gezellig, no-nonsense restaruant met veelal Franse gerechten.

Bistro Bonne Femme, Zwolle

63,2 km
alle dagen open. € 20,00

Bistro Bonne Femme is een warme Bistro in het centrum van Zwolle. Hier vind je beweging en gezellige drukte, spontaniteit en hartelijkheid.

Bistro De Zoete Inval, Zwolle

63,7 km
alle dagen open. € 27,50

Laat je verrassen door de Bistro Proeverijtjes of de uitgebreide kaart van Bistro De Zoete Inval in Zwolle.

't Pestengasthuys, Zwolle

63,3 km
ma gesloten. € 39,50

Heb je zin Frans eten en ben je in Zwolle? Kom dan zeker even naar het ‘t Pestengasthuys.

Os en Peper, Zwolle

63,6 km
ma gesloten. € 24,50

Os en Peper is een behaaglijk ingerichte bistro. De kaart is Frans mediterraans en de koks werken met veel natuurlijke producten uit de streek.

Vidiveni, Zwolle

63,7 km
zo, ma, di gesloten. € 32,50

Bistronomie Vidiveni is een moderne, laagdrempelige bistro met een ambachtelijke keuken waar vooral gewerkt wordt met streek- en seizoensproducten.

12