(advertentie)
<a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/schrijf-een-recensie/detail.aspx?id=31218&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Restaurant bezocht? Schrijf een recensie!</div><div class='description'></div></a>
Fox
(advertentie)
toevoegen

Fox

9,7 (7 beoordelingen)


Luisman

Heerlijk eten in mooie ambiance en zeer gastvrij personeel; hier weten ze hoe het moet zijn. Het restaurant is prachtig niet alleen qua inrichting maar ook qua ligging midden in de natuur aan een mooie vijver waar je heerlijk nog even kunt zitten op een mooi terras! De kinderen hebben zich er perfect vermaakt in de binnenspeeltuin en ook buiten is een (klein) speeltuintje.

18 apr 2015 19:53


familie Heine

Verassend veel kwaliteit voor een buffetrestaurant! Echt goede voorgerechten worden ter plekke bereid met streekproducten mooi om te zien. Ook alle warme gerechten zijn met zorg bereid en smaken voortreffelijk. Wij komen graag nog een terug naar dit prachtige mooie restaurant.

22 dec 2013 18:55


Anita

Echt heel goed restaurant. Vriendelijk personeel, goede prijs, mooi ingericht, mooi uitzicht op water en heerlijk gegeten. Vooral de toetjes waren verassend.

3 aug 2013 08:07


Christa Engels

Top restaurant, goede service en lekkere streekproducten; wat wij zo leuk vonden was dat we na het eten nog even bij een van hun boeren toeleveranciers konden gaan kijken! Ook erg leuk voor de kinderen want ze hebben een grote binnenspeeltuin.

1 okt 2012 11:12


Daalhuis

Verrassend goed restaurant heerlijk gegeten in fijne ambiance met het lezersmenu - voor ons de hoofdprijs tot nu toe ! Erg vriendelijk personeel.

14 apr 2012 10:14


Kolmschate

Gewoon een keertje doen, het is heel lekker en gezellig, mooie ambiance gastvrij

7 apr 2012 17:41


Ulrike Jaarsveld

Lekker eten, gastvrij, en vooral ook kindvriendelijk restaurant dat prachtig ligt aan een groot water. Na een leuke ontvangst door de gastvrouw zijn we naar tafel begeleid, we waren erg verrast door de ruime keuze van de gerechten. De bediening was zeer vriendelijk en het smaakte allemaal heerlijk. Wij komen hier zeker weer

13 mrt 2012 08:17