(advertentie)
<a href='/uit-eten/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/schrijf-een-recensie/detail.aspx?id=31218&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Restaurant bezocht? Schrijf een recensie!</div><div class='description'></div></a>
Espresso- & Wijnbar Hier en Daar
(advertentie)

Espresso- & Wijnbar Hier en Daar

0,0 (0 beoordelingen)

In het hart van Zwolle vind je een horecagelegenheid die rust op de combinatie van koffie en wijn. Je vindt er kwaliteit in een ongedwongen sfeer.

“Koffie en wijn hebben veel met elkaar gemeen als product, in het smaakpallet en qua intensiteit terwijl ze juist op een andere moment genuttig worden. Hiermee versterken ze elkaar en vullen elkaar ook naadloos aan ”, aldus ondernemer Chris Verstappen. Met Hier en Daar springt hij in een gat dat in de stad Zwolle al lange tijd bestond. “De één heeft trek in een goede kop koffie, de ander heeft liever een borrel. Bij Hier en Daar kan het allebei. Zwolle heeft veel te bieden op horecagebied en de laatste jaren komen er steeds meer daghorecazaken bij. Hier en Daar onderscheidt zich daarin sterk door kwaliteit en sfeer voorop te stellen.”

In de vernieuwende, industriële, maar vooral huiselijke inrichting biedt Hier en Daar haar gasten verschillende koffies (altijd drie op de molen), maar ook dagelijks huisgemaakt gebak, een uitgebreide selectie biologische wijnen en natuurlijk bijpassende plateaus. Ook kun je bij Hier en Daar terecht voor een voortreffelijke lunch.

Uniek: al onze vintage meubels zijn te koop
En mocht je zo gehecht raken aan die fijne fauteuil waarop je geniet van je kopje verse koffie, dan neem je hem toch gewoon mee naar huis? Extra bijzonder aan espresso & wijnbar Hier En daar is dat veel van onze met zorg uitgezochte producten en gerestaureerde vintage meubels te koop zijn. Laat het weten aan de kassa, dan helpen we je met sjouwen!

foto: Pixabay.com/ Free-Photos

website: bekijk de website

waar: Espresso- & Wijnbar Hier en Daar, Zwolle

type: High-tea, Lunch

telefoon: +31 38 - 458 15 76+31 38 - 458 15 76

openingstijden:
magesloten
di09:00-18:00
wo09:00-18:00
do09:00-21:00
vr09:00-18:00
za09:00-18:00
zo11:00-18:00