(advertentie)
<a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/schrijf-een-recensie/detail.aspx?id=31218&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Restaurant bezocht? Schrijf een recensie!</div><div class='description'></div></a>
Eetcafé 't Coophuys
(advertentie)
toevoegen

Eetcafé 't Coophuys

7,0 (3 beoordelingen)


Mark

Ongelooflijk slecht eten, ‘t Coophuys is de naam restaurant niet waard. Het vlees komt rechtstreeks uit de vriezer, de sausen uit een potje.

26 mei 2019 18:55


Maaike

Leuk en gezellig gegeten. Kids ook dik tevreden met de 1 een patat met frikadel en de ander een dikke pannenkoek! Ook meteen de eerste mooie dag van het jaar lekker in het zonnetje op het gezellige terras gezeten. Vorig jaar ook, nu staan er ook nog leuke loungebanken. Helemaal bijgekomen van de fietstocht en het voorjaar goed begonnen. Dik tevreden!

10 mrt 2015 21:46


Poester

Goede prijs/kwaliteit verhouding, ook erg geschikt voor familieaangelegenheden, kids kunnen zich ook prima vermaken.

13 jul 2012 23:43