(advertentie)
<a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/uit-eten/schrijf-een-recensie/detail.aspx?id=31218&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Restaurant bezocht? Schrijf een recensie!</div><div class='description'></div></a>
Brasserie de Haenehof
(advertentie)

Brasserie de Haenehof

0,0 (0 beoordelingen)

Het proeflokaal veranderde van naam, sfeer en aanbod in de loop der jaren. We hadden de tijden van Koffiehuis, Herberg, Logement en Gelagkamer.
Een aantal soorten kennen we nog steeds.

In een Brasserie van vandaag vind je alle trends rond drinken naast de herkenbare maaltijden en gerechten. Steeds vaker zijn ook de nieuwe trendmatige eetculturen vertegenwoordigd. In onze Brasserie proef en geniet je van de laatste eetontwikkelingen en kooktrends. De vele variaties in de wisselende kaart, lunchgerechten, wereldse maaltijden maar ook in onze terraspakkers en borrelgarnituren. Juist in een Brasserie blijkt of nieuwe gerechten, smaken of zich aandiende trends zullen aanslaan, blijvertjes zijn of weer voorbij gaan.

Zo mogen wij al jaren met veel plezier onze wereldse lekkernijen serveren maar continu allert zijn op vernieuwde eet plezieren. Denk even aan de rapa tapa's, de rolling haene wrap, en de tokkelaar. Eten drinken en genieten voor jong en oud. Drinken daar neem je even de tijd voor. Rust uit en neem een goeie bak koffie van Ten Have of zo'n lekkere pint van de tap. De jannemannen altijd verfrissend lekker, maar hou de seizoenbieren van Hertog Jan goed in de gaten, de leffe bieren Bourgondisch genieten, de kabourtjes van Chouffe, ja daar zijn geen woorden voor. De brasserie als totaal is een weerspiegeling van eettrends van nu. De optelling van de menukaarten geeft de favoriete gerechten van een lekkere en ongedwongen buitenshuiseters van vandaag.

Genieten dat mag je doen van de "Sallandse" gastvrijheid en van een team die met veel werkvreugde jou van dienst is. Vriendelijke groet Haenen en Hennen!

waar: Brasserie de Haenehof, Raalte

prijs: € 14,95 (Gemiddeld hoofdgerecht)

type: Brasserie, Spaans, Nederlands

telefoon: 0572 3023700572 302370

openingstijden:
magesloten
di11:00-21:00
wo10:00-21:00
do11:00-21:00
vr11:00-23:00
za11:00-23:00
zo14:00-20:00