(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Restaurant bezocht? Schrijf een recensie!</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Twente Wild Tour 2016</div><div class='description'></div>

uit eten

 (82 gevonden)
toon op kaart

Eetcafé Sam Sam, Enschede

0,0 km
alle dagen open. € 16,75

Sam Sam vind je aan het gezelligste plein van Enschede. Het is dé plek voor je verlaat ontbijt, lunch, diner of een drankje op het terras.

Fellini, Enschede

0,1 km
alle dagen open. € 16,80

Bezieling, passie, hartstocht en een Italiaans familiegevoel. In Fellini komt alles samen.

Wijn & Spijslokaal Cuvée, Enschede

0,1 km
alle dagen open. € 9,50

Cuvée betekent in wijn termen een wijn gemaakt van meerdere druivensoorten. Cuvée betekend de juiste combinatie van lunch, diner of een avondje...

De Kater, Enschede

0,1 km
alle dagen open. € 13,00

Bij eetcafé de Kater kun je heerlijk lunchen overdag en dineren in de vooravond. Ook kun je er terecht voor hapjes later op de avond.

puntoPASTA, Enschede

0,4 km
alle dagen open. € 10,00

puntoPASTA staat voor casual lunch & dining in het centrum van Enschede. Er is keuze uit verschillende soorten pasta, pizza en salades.

Café en Bar Celona, Enschede

0,1 km
alle dagen open.

Een prima plek een lekker ontbijt, een smakelijke lunch of een heerlijk diner. ’s Avonds is het een ontmoetingsplek voor jong en oud.

Gusto! eten & drinken, Enschede

0,2 km
alle dagen open. € 18,50

10,0 (1 beoordeling)

GUSTO! staat symbool voor stads, bruisend, voor cultuur, voor kwaliteit en hoog niveau en biedt heerlijk eten en drinken.

Happy Italy, Enschede

0,2 km
alle dagen open. € 7,00

Happy Italy, een restaurant waar je dagelijks geniet van een lekkere, grote pizza, een heerlijke pasta, een frisse salade of een echt Italiaans...

Café Jansen & Janssen, Enschede

0,1 km
alle dagen open. € 7,80

Café: Jansen & Janssen – Café waar je terecht kan voor een kopje koffie, biertje of borrel. Tussen 12 en 4 voor een broodje, soep of uitsmijter.

Hans & Heinz, Enschede

0,2 km
alle dagen open. € 21,00

De menu kaart is een mix van vlees en vis en van Italiaanse, Thaise en franse gerechten.

123456789