(advertentie)
<a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/the-legends-swingin-in-new-orleans/detail.aspx?id=1864659&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Kampen, do 24 okt, € 20,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Swingin' in New Orleans</div><div class='description'>Het authentieke bluesy stemgeluid en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. </div></a>
 

Afstanden worden getoond vanaf:

Enschede wijzig

Kies een genre

cabaret (1)
uitgebreid zoeken
op regio, plaats en datum
(advertentie)

Theater agenda

Alle theatervoorstellingen in de regio

De theateragenda voor Overijssel. Op deze pagina een overzicht van alle theatervoorstellingen in de regionale schouwburgen. Sorteren op genre is ook mogelijk: zoals op musical, cabaret, toneel en klassiek.

theater

 (1 gevonden)
toon op kaart

Arie en Silvester - Wie?!, Goor

21,3 km
za 19 okt 20:00 € 19,50

Alle onvergetelijke acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door je strot geduwd!

Hierboven staan alle uitvoeringen van vandaag die nu nog actief zijn. Klik op de knop ‘meer’ om alle uitvoeringen van deze week te tonen.

meer