(advertentie)
<a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/kunsten-op-straat-nieuwleusen/detail.aspx?id=1377506&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Nieuwleusen, za 22 jun</div><div class='nivo-caption-inner'>Kunsten op straat in Nieuwleusen</div><div class='description'>Het centrum van Nieuwleusen is 22 juni het decor voor Kunsten op Straat met veel internationale optredens.</div></a> <a href='/theater/hanna-van-hendrik/detail.aspx?id=1804857&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, do 27 jun, € 52,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Hanna van Hendrik</div><div class='description'>Een intiem en groot muzikaal theaterspektakel op de voormalige Vliegbasis Twenthe over het leven van boerin Hanna en haar familie.</div></a>

Theater agenda

Alle theatervoorstellingen in de regio

De theateragenda voor Overijssel. Op deze pagina een overzicht van alle theatervoorstellingen in de regionale schouwburgen. Sorteren op genre is ook mogelijk: zoals op musical, cabaret, toneel en klassiek.

theater

 (5 gevonden)
toon op kaart

Hanna van Hendrik Uitverkocht, Enschede

4,9 km
do 20 jun 18:30 € 52,50

Een intiem en groot muzikaal theaterspektakel op de voormalige Vliegbasis Twenthe over het leven van boerin Hanna en haar familie.

Theatervereniging NEST - Circus Olympus, Enschede

3,8 km
do 20 jun 20:00 € 4,00

Het circus is in de stad! Een leuke voorstelling. Kom kijken!

Kameroperahuis ism het Nationaal Jeugd Orkest - Een Kersentuin, Kampen

76,5 km
do 20 jun 20:15 € 17,50

Een muziektheaterproductie naar het beroemde toneelstuk van Tsjechov. Een tragikomische voorstelling over tijd, vergankelijkheid en herinneringen.

Johan Derksen Keeps the Blues Alive, Losser

10,1 km
do 20 jun 20:30 € 23,50

Kom naar Openluchttheater Brilmansdennen en geniet van Johan Derksen met zijn nieuwe programma over zijn passie; de blues.

Dans op Donderdag - Moving Futures Festival, Zwolle

63,4 km
do 20 jun 20:30 € 17,50

Mooie voorstellingen over grenzen, culturele identiteit, mannelijkheid en relatieproblematiek.

Hierboven staan alle uitvoeringen van vandaag die nu nog actief zijn. Klik op de knop ‘meer’ om alle uitvoeringen van deze week te tonen.

meer