(advertentie)
<a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/the-legends-swingin-in-new-orleans/detail.aspx?id=1864659&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Kampen, do 24 okt, € 20,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Swingin' in New Orleans</div><div class='description'>Het authentieke bluesy stemgeluid en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. </div></a>
 

Afstanden worden getoond vanaf:

Enschede wijzig

Kies een genre

familie / jeugd (1)
uitgebreid zoeken
op regio, plaats en datum
(advertentie)

Theater agenda

Alle theatervoorstellingen in de regio

De theateragenda voor Overijssel. Op deze pagina een overzicht van alle theatervoorstellingen in de regionale schouwburgen. Sorteren op genre is ook mogelijk: zoals op musical, cabaret, toneel en klassiek.

theater

 (1 gevonden)
toon op kaart

Jurassic Revenge - De avontuurlijkste dinoshow, Oldenzaal

10,9 km
zo 20 okt 15:00 € 17,50

Saartje bezoekt het museum voor oudheden en blijft gefascineerd stilstaan bij het grote skelet van d...

Hierboven staan alle uitvoeringen die morgen actief zijn. Klik op de knop ‘meer’ om alle uitvoeringen van deze week te tonen.

meer