(advertentie)
<a href='/theater/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Winkelcabaretfestival
(advertentie)

Winkelcabaretfestival

0,0 (0 beoordelingen)

In het centrum van Wierden zullen zaterdag 31 augustus 2019 opnieuw vijf bekende cabaretiers optreden op een unieke locatie. Voor deze 3e editie heeft de Culturele Raad Nathalie Baartman, de meiden van LOS, Thijs Kemperink, Kiki Schippers en Piepschuim naar Wierden weten te halen!!

Vijf winkeliers, Home Sweet Home, Finezze, New Day Fashion, Reterink en Suid Afrika Reise/Norge Reiser stellen hun winkelruimte op deze zaterdagavond ter beschikking en maken zo een uniek theaterconcept mogelijk.

Per winkel kunnen 30 bezoekers per keer zich verlustigen aan cabareteske spitsvondigheden. Na een voorstelling van een half uur is er een pauze van 25 minuten. Op het centrale punt bij De Oale Marckt kunt u genieten van een lekker glaasje en goede muziek van de coverband Factory East. Hierna gaat u naar de volgende artiest voor een nieuwe voorstelling. Op deze manier ziet u maar liefst vier voorstellingen op ėėn avond. En telkens in direct contact met de artiesten. Geen artiest ver weg op het podium, maar vlak voor u, drempelloos dichtbij.

Vooraf kun je een keuze maken uit diverse vouchers, waarmee vier (van de vijf) verschillende voorstellingen kunnen worden bezocht.

Tijd: 19.30 - 23.00 uur

website: bekijk de website

waar: Centrum Wierden, Wierden Hele programma voor Centrum Wierden.

datum: 31 aug 2019

aanvang: 19:30 uur

einde: 23:00 uur

prijs: € 25,00 (p.p.)

type: Cabaret