(advertentie)
<a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/carola-smit-en-rene-karst-letter-voor-letter/detail.aspx?id=1822541&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, do 26 sep, € 1,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Carola Smit en René Karst in Hengelo</div><div class='description'>De Drentse volkszanger René Karst en voormalig BZN-zangeres Carola Smit brengen een feestelijke avond met Nederlandstalige toppers.</div></a> <a href='/theater/reuring-in-t-reggedal/detail.aspx?id=1833802&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Nijverdal, zo 22 sep, € 25,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Reuring in 't Reggedal</div><div class='description'>Van 12 t/m 22 september is er dit openlucht muziektheater over 't vergeten heden & verleden van Nijverdal te zien op het buitenterrein van Het Ravijn.</div></a>
Twents Jeugd Harmonie Orkest - InsecTJHOtel*
(advertentie)

Twents Jeugd Harmonie Orkest - InsecTJHOtel*

0,0 (0 beoordelingen)

Op zaterdag 14 september 2019 zie je in Schouwburg Hengelo een muziektheaterproductie uitgevoerd door het Twents Jeugd Harmonie Orkest (TJHO). Het TJHO, met ruim zeventig leden tussen de 14 en 23 jaar, is een jong orkest dat talent, kwaliteit en jeugdig enthousiasme uitstraalt. Tweejaarlijks produceert dit orkest een muziektheaterproductie. 

InsecTJHOtel
De muziektheater productie ‘InsecTJHOtel’ is geïnspireerd op het boek ‘Erik of het klein insectenboek’ van Godfried Bomans. Een verrassend muzikaal verhaal voor publiek in de leeftijd van 8 tot 88 jaar. Het jeugdorkest en een verteller nemen het publiek mee in de wereld van de hoofdpersoon die een schilderij binnenstapt en in een surrealistische wereld verschillende insecten ontmoet.

Anders dan in het oorspronkelijke boek van Bomans is de wereld in het schilderij bij deze productie gebaseerd op uitvindingen van Leonardo Da Vinci en de surrealistische schilderijen van Salvador Dali. De hoofdpersoon ontmoet verschillende insecten en deze komen tot leven in het verhaal. Het publiek zal tijdens de voorstelling steeds verrast worden door de wisselende rol van de orkestleden, van mierenhoop tot …. Laat je verrassen!

foto: Armonia/Bjorn Analbers

website: bekijk de website

waar: Schouwburg Hengelo, Hengelo Hele programma voor Schouwburg Hengelo.

datum: 14 sep 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 12,50 (1e rang - Normaal tarief)

extra prijsinformatie: 1e rang - CJP / Jeugd: 7,50

type: Familie / Jeugd, Musical / Show, Amateur

telefoon: 074-2556789074-2556789

bekijk ook: www.schouwburghengelo.nl/


reserveer