(advertentie)
<a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/zomerstop-we-are-closed/detail.aspx?id=31219&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Theaterseizoen afgelopen</div><div class='description'></div></a>
Trudy Labij & Frans Mulder - ’t Is Nogal Fris Voor De Tijd Van Het Jaar
(advertentie)

Trudy Labij & Frans Mulder - ’t Is Nogal Fris Voor De Tijd Van Het Jaar

0,0 (0 beoordelingen)

Deze voorstelling is helaas geannuleerd!

Cabaretier Frans Mulder bracht vorig seizoen, naast zijn werk bij theatergroep Purper, een soloprogramma, waarin hij zonder enige opsmuk vertelde over de ups en downs in zijn persoonlijke en professionele leven.

Trudy Labij, topactrice, rascomédienne én vriendin van Frans, zag zijn solo en dacht: dat wil ik ook, iets eigens, met muziek, een mespuntje ernst en een flinke scheut absurdisme. Het resultaat is een unieke, eenmalige samenwerking, waarbij twee onthutsend eerlijke en meedogenloos geestige solo’s naadloos in elkaar overgaan. Ze vertellen en zingen over hun levens, liefdes, ouders en carrières, filosoferen over het heden en de nabije toekomst en maken zich met veel plezier kwaad over zaken waar een mens toch niks aan kan veranderen. Met als grondgedachte: laten we het samen doen, want ‘’t Is Nogal Fris Voor De Tijd Van Het Jaar’.

Spel: Trudy Labij en Frans Mulder | Multi-instrumentlist: Diederick Ensink

website: bekijk de website

waar: De Kleine Willem!, Enschede Hele programma voor De Kleine Willem!.

datum: 19 mei 2019

aanvang: 14:30 uur

prijs: € 17,50 (normaal)

type: Cabaret

telefoon: 053-4858585053-4858585

bekijk ook: www.wilminktheater.nl/


reserveer