(advertentie)
<a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/the-legends-swingin-in-new-orleans/detail.aspx?id=1864659&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Kampen, do 24 okt, € 20,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Swingin' in New Orleans</div><div class='description'>Het authentieke bluesy stemgeluid en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. </div></a>
Toneelvereniging Nut en Genoegen - De Krimpstraal
(advertentie)

Toneelvereniging Nut en Genoegen - De Krimpstraal

0,0 (0 beoordelingen)

Kom woensdag 13 februari 2019 kijken naar de voorstelling 'De Krimpstraal' van toneelvereniging Nut en Genoegen.

Al jarenlang verzorgt Nijverdals oudste toneelvereniging jaarlijks een voorstelling speciaal voor kinderen door volwassenen gespeeld. Een heerlijk uitje om samen met uw kinderen of kleinkinderen het ZINiN theater te bezoeken. Ook leuk om er met de hele klas, de buurtvereniging of het kinderfeestje naar toe te gaan!

Professor Knobbel is nogal vaag en warrig en is elke dag bezig met nieuwe uitvindingen. Dit doet de professor samen met Combi de Robot. Op dit moment werken ze aan een krimpstraal, het verkleint dingen.

In de hoek van haar lab staat een poezenmand. Madam von Altenweg woont erin, een adellijke poes. Verder komen we in dit avontuur Fleur, huishulpje, tegen en Sjors, een wel heel serieuze politieman. Fleur is bijna verliefd op hem.

Een corrupte Circusdirecteur en twee handlangers, Simpel en Makkie maken het verhaal compleet. Ze willen de krimpstraal stelen, om er zelf geld mee te verdienen. Zal het hun lukken of komt er op tijd hulp?

Aanvang: 15.00 uur

website: bekijk de website

waar: ZINiN Theater, Nijverdal Hele programma voor ZINiN Theater.

datum: 13 feb 2019

aanvang: 15:00 uur

prijs: € 5,00 (Kassa normale prijs)

extra prijsinformatie: Kassa normale prijs: €5,-

type: Overig

telefoon: 0548-6124940548-612494


reserveer