(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, do 30 mrt, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>De Marathon komt 30 en 31 maart naar Zwolle</div><div class='description'>Na het succes van de film komt De Marathon nu ook naar het theater, met originele muziek van Thomas Acda.</div> <div class='nivo-caption-price'>Raalte, za 1 apr, € 32,00</div><div class='nivo-caption-inner'>ABBA Gold - The Concert Tour komt naar Raalte</div><div class='description'>ABBA GOLD brengt de onvergetelijke songs van Agnetha, Anni-Frid, Björn en Benny in een spetterende live show dichtbij de mensen. </div> <div class='nivo-caption-price'>Steenwijk, za 1 apr</div><div class='nivo-caption-inner'>Big Revival in de Meenthe in Steenwijk</div><div class='description'>The Big Revival, het dans- en muziekfeest van de jaren ’70, ’80 en ’90 is zaterdag 1 april opnieuw in De Meenthe.</div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Blog première De Marathon</div><div class='description'></div>
Toneelkijkcursus - Leer meer over toneel
(advertentie)

Toneelkijkcursus - Leer meer over toneel

0,0 (0 beoordelingen)

Tijdens de Toneelkijkcursus wordt er op 3 avonden 2 uur lang stilgestaan bij de vele facetten van toneel. De voorstelling ‘Een Meeuw’ van Anton Tsjechov staat centraal in deze cursus.

De vele kanten van het toneel komen aan bod. Van theatergeschiedenis tot acteerstijlen, van het ontstaan van het theater tot verschillende manieren om een theatervoorstelling te bekijken en te analyseren. Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan belangrijke iconen uit het theater (o.a. Shakespeare, Tsjechov en Brecht).

De cursus wordt gegeven door dramaturge Willemijn Barelds. Willemijn werkt als freelance dramaturg, onder andere bij Toneelgroep Amsterdam en Toneelgroep Oostpool.

• Cursusavonden: 8, 22 en 29 maart 2017

• Tijd: 20.00 - 22.00 uur

• Inclusief de voorstelling Een Meeuw door Toneelgroep Oostpool (a € 25,-) op 15 april 2017

• Kosten € 55,00 (incl. koffie of thee)

De cursus gaat door bij minimaal 15 deelnemers.

Bestel nu de Toneelkijkcursus. Het kijken naar een toneelstuk zal niet meer hetzelde zijn.

website: bekijk de website

waar: Deventer Schouwburg, Deventer Hele programma voor Deventer Schouwburg.

datum: 22 mrt 2017

aanvang: 19:00 uur

prijs: € 11,00 (normaal)

extra prijsinformatie: Normaal: 11,00

type: Toneel

telefoon: 0570-6835000570-683500


speeldata

reserveer