(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Hengelo, za 1 jul, € 37,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Derek Ogilvie in Rabotheater Hengelo</div><div class='description'>Derek Ogilvie is één van de meest bekende mediums van Nederland. Na vele uitverkochte tours is Derek terug, live in het theater!</div> <div class='nivo-caption-price'>Deventer, za 1 jul, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>La TalenTia met Frease in Deventer Schouwburg </div><div class='description'>De vrolijke humoristische musical Frease is gebaseerd op het verhaal van Grease met een vleugje Frozen en een paar schepjes Footloose.</div> <div class='nivo-caption-price'>Nijverdal, zo 2 jul, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Het Magische Sprookjesbos</div><div class='description'>Op 2 juli aanstaande verandert het Openluchttheater Nijverdal op magische wijze in een Sprookjesbos.</div>
Toneelkijkcursus - Leer meer over toneel
(advertentie)

Toneelkijkcursus - Leer meer over toneel

0,0 (0 beoordelingen)

Tijdens de Toneelkijkcursus wordt er op 3 avonden 2 uur lang stilgestaan bij de vele facetten van toneel. De voorstelling ‘Een Meeuw’ van Anton Tsjechov staat centraal in deze cursus.

De vele kanten van het toneel komen aan bod. Van theatergeschiedenis tot acteerstijlen, van het ontstaan van het theater tot verschillende manieren om een theatervoorstelling te bekijken en te analyseren. Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan belangrijke iconen uit het theater (o.a. Shakespeare, Tsjechov en Brecht).

De cursus wordt gegeven door dramaturge Willemijn Barelds. Willemijn werkt als freelance dramaturg, onder andere bij Toneelgroep Amsterdam en Toneelgroep Oostpool.

• Cursusavonden: 8, 22 en 29 maart 2017

• Tijd: 20.00 - 22.00 uur

• Inclusief de voorstelling Een Meeuw door Toneelgroep Oostpool (a € 25,-) op 15 april 2017

• Kosten € 55,00 (incl. koffie of thee)

De cursus gaat door bij minimaal 15 deelnemers.

Bestel nu de Toneelkijkcursus. Het kijken naar een toneelstuk zal niet meer hetzelde zijn.

website: bekijk de website

waar: Deventer Schouwburg, Deventer Hele programma voor Deventer Schouwburg.

datum: 22 mrt 2017

aanvang: 19:00 uur

prijs: € 11,00 (normaal)

extra prijsinformatie: Normaal: 11,00

type: Toneel

telefoon: 0570-6835000570-683500


speeldata

reserveer