(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, wo 27 sep, € 19,50</div><div class='nivo-caption-inner'>It takes Tea to Tango in de Kleine Willem</div><div class='description'>Woensdag 27 september geeft het MTI-collectief een concert in Russische salon- en Argentijnse café-sfeer in De Kleine Willem in Enschede.</div> <div class='nivo-caption-price'>Steenwijk, do 28 sep</div><div class='nivo-caption-inner'>Yentl en De Boer spelen in Steenwijk</div><div class='description'>Elke zomer verzamelen Yentl en de Boer hun mooiste, grappigste en ontroerendste liedjes en trekken ze langs de zomerfestivals en openluchttheaters.</div> <div class='nivo-caption-price'>Goor, vr 29 sep, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Stem van de Regge in Goor</div><div class='description'>Kom vrijdag 29 september naar Goor voor het unieke openlucht muziek- en theaterspektakel 'Stem van de Regge' over de geschiedenis van Goor.</div> <div class='nivo-caption-price'>Kampen, vr 29 sep, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Korenfestival in Kampen</div><div class='description'>Het Torenkoor, De Ketelbinken, Het Kamper Uienkoor, Het Schokkerkoor de Koggezangers en Recht Deur Zee geven een gezamelijk concert.</div>
Toneelkijkcursus - Leer meer over toneel
(advertentie)

Toneelkijkcursus - Leer meer over toneel

0,0 (0 beoordelingen)

Tijdens de Toneelkijkcursus wordt er op 3 avonden 2 uur lang stilgestaan bij de vele facetten van toneel. De voorstelling ‘Een Meeuw’ van Anton Tsjechov staat centraal in deze cursus.

De vele kanten van het toneel komen aan bod. Van theatergeschiedenis tot acteerstijlen, van het ontstaan van het theater tot verschillende manieren om een theatervoorstelling te bekijken en te analyseren. Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan belangrijke iconen uit het theater (o.a. Shakespeare, Tsjechov en Brecht).

De cursus wordt gegeven door dramaturge Willemijn Barelds. Willemijn werkt als freelance dramaturg, onder andere bij Toneelgroep Amsterdam en Toneelgroep Oostpool.

• Cursusavonden: 8, 22 en 29 maart 2017

• Tijd: 20.00 - 22.00 uur

• Inclusief de voorstelling Een Meeuw door Toneelgroep Oostpool (a € 25,-) op 15 april 2017

• Kosten € 55,00 (incl. koffie of thee)

De cursus gaat door bij minimaal 15 deelnemers.

Bestel nu de Toneelkijkcursus. Het kijken naar een toneelstuk zal niet meer hetzelde zijn.

website: bekijk de website

waar: Deventer Schouwburg, Deventer Hele programma voor Deventer Schouwburg.

datum: 22 mrt 2017

aanvang: 19:00 uur

prijs: € 11,00 (normaal)

extra prijsinformatie: Normaal: 11,00

type: Toneel

telefoon: 0570-6835000570-683500


speeldata

reserveer