(advertentie)
<a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/carola-smit-en-rene-karst-letter-voor-letter/detail.aspx?id=1822541&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Hengelo, do 26 sep, € 1,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Carola Smit en René Karst in Hengelo</div><div class='description'>De Drentse volkszanger René Karst en voormalig BZN-zangeres Carola Smit brengen een feestelijke avond met Nederlandstalige toppers.</div></a> <a href='/theater/reuring-in-t-reggedal/detail.aspx?id=1833802&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Nijverdal, zo 22 sep, € 25,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Reuring in 't Reggedal</div><div class='description'>Van 12 t/m 22 september is er dit openlucht muziektheater over 't vergeten heden & verleden van Nijverdal te zien op het buitenterrein van Het Ravijn.</div></a>
Tim Akkerman
(advertentie)

Tim Akkerman

0,0 (0 beoordelingen)

Tim Akkerman maakt al meer dan 20 jaar muziek en treedt vrijdagavond 27 september 2019 op bij Het Bostheater in Gramsbergen.

Aanvang: 20.30 uur
Het Bostheater, Hoge Holt 17, 7783 BH Gramsbergen
Kaartverkoop: www.voorveghter.nl
Kosten: €16,-

Tim Akkerman sings The Boss in Gramsbergen
Tim Akkerman maakt al meer dan 20 jaar muziek en was in het verleden onder meer frontman van Di-rect. Hij begon in 2018 aan een zeer succesvolle clubtour met een muzikale ode aan zijn held Bruce Springsteen in ‘Tim Akkerman sings The Boss’! De zanger is al zijn hele leven fan van Springsteen, sterker nog: songs als The River en Badlands staan volgens Tim aan de basis van zijn muzikale ontwikkeling.

Al bij eerdere optredens vond hij het leuk om The River af en toe te spelen, en mensen vroegen al snel of ze daar meer van konden horen. Zodoende was het idee voor ‘Tim Akkerman Sings The Boss’ geboren. In januari 2018 was de eerste show in de kleine zaal al snel uitverkocht. Zalen in Dordrecht, Utrecht en Eindhoven volgden en raakten ook al snel uitverkocht: een tournee met zijn band langs de podia en festivals is geboren. De clubtoer werd afgesloten in een uitverkochte grote zaal van het Paard in Den Haag.

In 2019 toert Tim met een driekoppige band langs de Nederlandse theaters en daarbij doet hij op 27 september Het Bostheater in Gramsbergen aan. Het optreden staat in het teken van het cultuurweekeinde in Hardenberg.

foto: mail organisatie

website: bekijk de website

waar: Het Bostheater, Gramsbergen Hele programma voor Het Bostheater.

datum: 27 sep 2019

aanvang: 20:30 uur

prijs: € 16,00 (p.p.)

type: Muziek


reserveer