(advertentie)
<a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/kunsten-op-straat-nieuwleusen/detail.aspx?id=1377506&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Nieuwleusen, za 22 jun</div><div class='nivo-caption-inner'>Kunsten op straat in Nieuwleusen</div><div class='description'>Het centrum van Nieuwleusen is 22 juni het decor voor Kunsten op Straat met veel internationale optredens.</div></a> <a href='/theater/hanna-van-hendrik/detail.aspx?id=1804857&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, do 27 jun, € 52,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Hanna van Hendrik</div><div class='description'>Een intiem en groot muzikaal theaterspektakel op de voormalige Vliegbasis Twenthe over het leven van boerin Hanna en haar familie.</div></a>
Theatervereniging Nest - How to Succeed in Business without Really Trying
(advertentie)

Theatervereniging Nest - How to Succeed in Business without Really Trying

0,0 (0 beoordelingen)

Een glazenwasser klimt op naar succes door middel van het boek “How to Succeed in Business without Really Trying”. Beetje bij beetje klimt hij hoger en hoger binnen de “Wereldwijde Schoffel Firma”, met de tips en tricks uit het boek. Dit gebeurt niet altijd op een eerlijke of aardige manier.

Hoe lang kan dit nog goed gaan? Deze musical is een prachtige komedie over het bedrijfsleven, en is zeker het kijken waard.

website: bekijk de website

waar: Vrijhof Cultuur, Enschede Hele programma voor Vrijhof Cultuur.

datum: 13 jun 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 5,00 (Studenten met UnionCard)

extra prijsinformatie: Anderen: €7,50

type: Toneel

bekijk ook: www.utwente.nl/nl/cultuur/agenda/