(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Hengelo, za 1 jul, € 37,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Derek Ogilvie in Rabotheater Hengelo</div><div class='description'>Derek Ogilvie is één van de meest bekende mediums van Nederland. Na vele uitverkochte tours is Derek terug, live in het theater!</div> <div class='nivo-caption-price'>Deventer, za 1 jul, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>La TalenTia met Frease in Deventer Schouwburg </div><div class='description'>De vrolijke humoristische musical Frease is gebaseerd op het verhaal van Grease met een vleugje Frozen en een paar schepjes Footloose.</div> <div class='nivo-caption-price'>Nijverdal, zo 2 jul, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Het Magische Sprookjesbos</div><div class='description'>Op 2 juli aanstaande verandert het Openluchttheater Nijverdal op magische wijze in een Sprookjesbos.</div>
Stef Bos & Band - Wereldwijd
(advertentie)

Stef Bos & Band - Wereldwijd

0,0 (0 beoordelingen)

De ervaring en indrukken van 10 jaar de wereld over reizen, leverden Stef Bos prachtige verhalen en de mooiste liedjes op. Vanavond komen zijn wereldreis en de indrukken daaruit samen in zijn theaterconcert 'Wereldwijd'. 

  • De klassieker 'Papa' is zijn bekendste nummer
  • Winnaar van een Edison en Zilveren Harp

Stef Bos reisde van zijn grote liefde Afrika, naar de Balkan en van zijn thuis in de Lage Landen tot Mexico. Hij zag wat ons als mensen verbindt en waarin we verschillen. Hij raakte geinspireerd, wat resulteerde in nieuwe nummers en verhalen waarin hij een feest van verscheidenheid viert.

Bestel nu kaarten en ga mee op de wereldreis van Stef Bos.

website: bekijk de website

waar: Deventer Schouwburg, Deventer Hele programma voor Deventer Schouwburg.

datum: 23 mrt 2017

aanvang: 19:00 uur

prijs: € 26,00 (normaal)

extra prijsinformatie: Normaal: 26,00 CJP: 23,50

type: Muziek

telefoon: 0570-6835000570-683500


reserveer