(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, do 30 mrt, € 29,50</div><div class='nivo-caption-inner'>De Marathon komt 30 en 31 maart naar Zwolle</div><div class='description'>Na het succes van de film komt De Marathon nu ook naar het theater, met originele muziek van Thomas Acda.</div> <div class='nivo-caption-price'>Raalte, za 1 apr, € 32,00</div><div class='nivo-caption-inner'>ABBA Gold - The Concert Tour komt naar Raalte</div><div class='description'>ABBA GOLD brengt de onvergetelijke songs van Agnetha, Anni-Frid, Björn en Benny in een spetterende live show dichtbij de mensen. </div> <div class='nivo-caption-price'>Steenwijk, za 1 apr</div><div class='nivo-caption-inner'>Big Revival in de Meenthe in Steenwijk</div><div class='description'>The Big Revival, het dans- en muziekfeest van de jaren ’70, ’80 en ’90 is zaterdag 1 april opnieuw in De Meenthe.</div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Blog première De Marathon</div><div class='description'></div>
Stef Bos & Band - Wereldwijd
(advertentie)

Stef Bos & Band - Wereldwijd

0,0 (0 beoordelingen)

De ervaring en indrukken van 10 jaar de wereld over reizen, leverden Stef Bos prachtige verhalen en de mooiste liedjes op. Vanavond komen zijn wereldreis en de indrukken daaruit samen in zijn theaterconcert 'Wereldwijd'. 

  • De klassieker 'Papa' is zijn bekendste nummer
  • Winnaar van een Edison en Zilveren Harp

Stef Bos reisde van zijn grote liefde Afrika, naar de Balkan en van zijn thuis in de Lage Landen tot Mexico. Hij zag wat ons als mensen verbindt en waarin we verschillen. Hij raakte geinspireerd, wat resulteerde in nieuwe nummers en verhalen waarin hij een feest van verscheidenheid viert.

Bestel nu kaarten en ga mee op de wereldreis van Stef Bos.

website: bekijk de website

waar: Deventer Schouwburg, Deventer Hele programma voor Deventer Schouwburg.

datum: 23 mrt 2017

aanvang: 19:00 uur

prijs: € 26,00 (normaal)

extra prijsinformatie: Normaal: 26,00 CJP: 23,50

type: Muziek

telefoon: 0570-6835000570-683500


reserveer