(advertentie)
Spijkers - Spijkers II
(advertentie)

Spijkers - Spijkers II

0,0 (0 beoordelingen)

Met het theatrale concert Spijkers II zet Joost Spijkers, bekend van de Ashton Brothers, een tweede stap in zijn zoektocht als zanger. En hoe?! Het tweede muzikale theaterprogramma werd lovend ontvangen door publiek en pers en behaalde zelfs de top 10 van beste theatervoorstellingen 2017-2018 van De Theaterkrant. Dat vraagt om meer. Om meer vriendschap, hartstocht, drank, alledaagse dwaasheid, muziek, oftewel nóg meer Spijkers. Daarom dit seizoen nog eenmaal op de planken, Spijkers II. Speciaal voor u.

En voor ons, omdat we het zo leuk vinden.

Vijf mannen aan een cafétafel, een keukentafel, verzin het maar. Eén begint opeens te zingen, een ander haakt in met zijn gitaar, de derde pakt zijn saxofoon, en er is muziek. Muziek omdat het moet. Iedereen heeft dezelfde drang, iedereen wil spelen en zingen. Het moet eruit, vóór het te laat is.

Regie: Titus Tiel Groenestege | tekst: Peer Wittenbols en Joost Spijkers | muziek: Arend Niks en Joost Spijkers | met: Joost Spijkers, Arend Niks, Mick Paauwe, Stan Mitrovic en Andreas Suntrop | choreografie: Iva Lesic

website: bekijk de website

waar: De Kleine Willem, Enschede Hele programma voor De Kleine Willem.

datum: 06 dec 2018

aanvang: 20:30 uur

prijs: € 17,50 (normaal)

extra prijsinformatie: Normaal: 17,50

type: Muziek

telefoon: 053-4858585053-4858585

bekijk ook: www.wilminktheater.nl/


reserveer