(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, vr 2 jun</div><div class='nivo-caption-inner'>Van 2 t/m 4 juni Kunsten op straat in Zwolle</div><div class='description'>Het centrum van Zwolle is 2, 3 en 4 juni 2017 het decor voor Kunsten op Straat met veel internationale optredens.</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 3 jun, € 89,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Power to your Brains!</div><div class='description'>In dit interactieve Theatercollega leer je o.a. je hersenen en je zenuwstelsel te optimaliseren!</div> <div class='nivo-caption-price'>Dalfsen, vr 2 jun</div><div class='nivo-caption-inner'>Kunsten op straat in Dalfsen</div><div class='description'>Op 2 juni zijn de straten van Dalfsen tijdens 'Kunsten op Straat' gevuld met komische en ontroerende acts van diverse straatartiesten.</div>
Queen - I Want To Break Free
(advertentie)

Queen - I Want To Break Free

0,0 (0 beoordelingen)

Op 24 november 2016 is het alweer vijfentwintig jaar geleden dat Freddie Mercury, een van de grootste rock-‘n-roll entertainers aller tijden, op 45-jarige leeftijd bezweek aan de gevolgen van aids.
Hij liet de wereld een schatkist aan klassiekers na. De grootse theatershow ‘I Want To Break Free!’ neemt u in een prachtig decor mee naar de stadionconcerten, waar de band zijn hoogtepunten beleefde. In een ruim twee uur durende ode, inclusief extravagante kostuums en scènes uit de beroemde videoclips, komen alle hits van Queen en van Freddie solo voorbij. Op een groot videoscherm wordt met sfeeropnamen, foto’s, teksten en livebeelden het verhaal achter Freddie en zijn band verteld. Speciale gast is Linda Kinsbergen, die de rol van Montserrat Caballé vertolkt in deze 100% live gespeelde en gezongen show!

Muziek en liedteksten: Queen
Spel: Timothy Drake, Linda Kinsbergen, Kristian Salisbury en Jouke Westerhof
Decor: Mike Vullings
Video: Jérôme Siegelaer

website: bekijk de website

waar: Het Wilminktheater, Enschede Hele programma voor Het Wilminktheater.

datum: 13 jan 2017

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 29,50 (normaal)

extra prijsinformatie: Normaal: 29,50

type: Muziek, Cabaret

telefoon: (053) 485 85 00(053) 485 85 00

bekijk ook: www.wilminktheater.nl


speeldata

reserveer