(advertentie)
Plien & Bianca en Arjan Ederveen - Selma Ann Louis
(advertentie)

Plien & Bianca en Arjan Ederveen - Selma Ann Louis

0,0 (0 beoordelingen)

Van de makers van In de ban van Broadway

Als drie jeugdvrienden elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel zijn vertrokken, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij. In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. Tijdens de roadtrip die volgt worden ze pijnlijk geconfronteerd met hun nooit ingeloste dromen. Ze besluiten hun ketenen los te gooien en alsnog hun dromen achterna te reizen.

SELMA ANN LOUIS is een komische en muzikale voorstelling met hoofdrollen voor Plien & Bianca en Arjan Ederveen, en o.a. Bas Hoeflaak, Rosa Veltman, Janna Adank en Mark Lindeman. De regie is in handen van Pieter Kramer: inclusief zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscenes, dubbelrollen en haastverkledingen. Het script is geschreven door Nathan Vecht.

Stichting Theateralliantie presenteert theaterproducties in Nederland en België, die in samenwerking tussen producenten en theaters worden gerealiseerd. De Theateralliantie presenteert in samenwerking met 9 theaters en BOS Theaterproducties de voorstelling SELMA ANN LOUIS.
Fotograaf van het campagnebeeld: YANi

Plien, Bianca en Arjan waren te gast bij Jinek, bekijk het hier terug

website: bekijk de website

waar: Het Wilminktheater, Enschede Hele programma voor Het Wilminktheater.

datum: 15 jun 2018

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 29,50 (2e rang)

extra prijsinformatie: 3e rang: 24,50 2e rang: 29,50 1e rang: 34,50 Toprang: 39,50

type: Cabaret, Musical / Show

telefoon: (053) 485 85 00(053) 485 85 00


reserveer