(advertentie)
<a href='/theater/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Orkest van het Oosten - Nieuwjaarsconcert
(advertentie)

Orkest van het Oosten - Nieuwjaarsconcert

0,0 (0 beoordelingen)

Een zinderend zingend Nieuwjaarsconcert waarmee het orkest 2020 inluidt. 

Daarvoor treedt de Israëlische zangeres Hila Fahima aan. Zij is de afgelopen jaren dé ontdekking onder de coloratuursopranen. Met een stem vol virtuositeit, souplesse en ongekende hoogte heeft zij in korte tijd menig operatheater veroverd. Haar debuut aan de Wiener Staatsoper in 2015 werd door de critici geroemd als ‘de verassing van de avond’. Hila Fahima vult de eerste helft van dit concert met de mooiste en meest briljante aria’s uit Italiaanse en Franse opera’s. Met evergreens als Caro nome uit Verdi’s Rigoletto, Una voce poco fa uit Il barbiere di Siviglia van Rossini en de halsbrekende poppenaria uit Offenbachs Les contes d'Hoffmann.

Ontroerend ballet
Maar de avond is niet alleen met opera gevuld. Na de pauze is het woord aan het ballet. In beide genres heeft Thomas Jung, aanstormend dirigent bij het operahuis Covent Garden en het Royal Ballet in Londen, al onschatbare ervaring opgedaan. Hij leidt het orkest in één van de bekendste Russische balletten van de negentiende eeuw: Het Zwanenmeer van Tsjaikovski. Laat je meevoeren in het verhaal over een prins, die verliefd is op een mooi meisje dat door een boze tovenaar tot zwaan is omgetoverd. Zelfs zonder de dans is de muziek zo beeldend dat je je moeiteloos laat meeslepen in dit ontroerende sprookje.

Tarieven
Gouden rang - € 41,50
1e rang - € 36,50
2e rang - € 26,50
3e rang - € 16,00

De genoemde kaartprijzen zijn inclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

 

Hyperleap

website: bekijk de website

waar: Theater De Spiegel, Zwolle Hele programma voor Theater De Spiegel.

datum: 08 jan 2020

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 16,00 (Vanaf)

type: Muziek

telefoon: 0900-14350900-1435

bekijk ook: zwolsetheaters.nl/


speeldata

reserveer