(advertentie)
<a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/the-legends-swingin-in-new-orleans/detail.aspx?id=1864659&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Kampen, do 24 okt, € 20,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Swingin' in New Orleans</div><div class='description'>Het authentieke bluesy stemgeluid en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. </div></a>
Openluchtspel Kösterskoele - Zo greun as grös
(advertentie)

Openluchtspel Kösterskoele - Zo greun as grös

0,0 (0 beoordelingen)

Beleef een heerlijke zomeravond in het authentieke Openluchttheater de Kösterskoele in Markelo, waar een spel vol humor en actie wordt opgevoerd.

Wanneer
De uitvoeringen vinden plaats op 5, 6, 8, 10, 12, 13, 15, 17, 19 en 20 juli

Aanvang: 20.30 uur
Kassa open om 19.00 uur

Kaartverkoop
Kaarten voor het openluchtspel zijn vanaf 1 juni uitsluitend te koop of te reserveren bij het Infocentrum Markelo aan de Goorseweg 1. Telefonisch te bereiken van maandag t/m zaterdag van 10-16 uur op 0547–760015.

Het verhaal
Een professor  heeft voor zijn rust een huisje gekocht op het platteland. Hier krijgt hij te maken met de gebruiken van de buurt. Zijn dochter die met hem mee gekomen is, vindt het maar niets in de "rimboe ". Dat verandert als ze kennismaakt met de buurman, een jonge boer. De professor, op zijn beurt, krijgt criminelen op zijn dak die hem zijn "levenswerk " afhandig proberen te maken. Het stuk is geschreven door Willem Wilterdink en vervolgens bewerkt door het regieteam van de Kösterkoele.
De spelers, figuranten, decorbouwers en overige vrijwilligers zijn druk bezig met de voorbereidingen om je een mooie avond te bezorgen.  “Zo greun as grös” is een openluchtspel met veel humor, actie, voertuigen en dieren.

Een kaartje kost €10,-
Kaartverkoop en reservering vanaf 1 juni bij infocentrum Markelo (telnr. 0547-760015)

foto: Openluchttheater de Kösterskoele Markelo - Dini Vruwink

website: bekijk de website

waar: de Kösterskoele, Markelo Hele programma voor de Kösterskoele.

datum: 13 jul 2019

aanvang: 20:30 uur

prijs: € 10,00 (p.p.)

type: Toneel, Streektaal, Amateur