(advertentie)
Nienke Plas - Van de hak op de tak
(advertentie)

Nienke Plas - Van de hak op de tak

0,0 (0 beoordelingen)

Nienke Plas is een wervelwind aan persoonlijkheid en met haar voorstelling debuteert zij in het theater. 'Van de hak op de tak' is voor mensen die durven in te halen in een bocht, in de buitenste baan. Riemen vast want het wordt plankgas.

En of de wereld nou rond of plat is? Het zou niet moeten uitmaken want Nienke haar kijk op de planeet is voor één avond de waarheid. Feitjes zijn leuk maar een fantasie doet het gewoon altijd beter. Dit gaat overigens ook op tijdens sollicitatiegesprekken. Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt dat uitersten niet matchen? Zij werd omarmd door de kijker die haar online wist te vinden en nu wil zij hen bedanken. Vanaf het podium. Regie: Jessica Borst ‘De grappigste vrouw van Nederland’ debuteert in het theater Nienke Plas (3 april 1986) is comedian en wordt door velen gekroond als ‘de grappigste vrouw van Nederland’.

Haar bekendheid ontstond op 3 mei 2016, nadat zij een video opnam waarin zij haar frustraties uitte dat haar vriend op een feestje was waar Lady Gaga (haar grote heldin) optrad en zij helaas thuis op de bank zat. De video zette zij op haar Facebook, voor haar 400 vrienden en de volgende ochtend bleek ze hier gigantisch veel leuke reacties op te hebben gekregen. Haar vriend raadde aan dat ze dit wekelijks moest gaan doen en maakte van haar Facebookpagina een artiestenpagina. Ze scoorde een jaar lang elke week zo’n 600 duizend views met haar dolkomische video’s. Nog geen twee jaar later is Nienke plas een merk, heeft ze 146.000 volgers op Facebook, meer dan 250.000 abonnees op YouTube en 428.000 volgers op Instagram. Nienke heeft een nieuwe categorie aan het Nederlandse YouTube-spectrum toegevoegd met haar video’s.

Ze maakt (harde) grappen, neemt je mee in het échte leven en schroomt niet om een goed geplaatste krachtterm te gebruiken. Denk aan stand-up, maar dan met een online publiek. Elke week op maandag om 16.00 uur upload ze haar ‘Shitty Diary’ op haar YouTube-kanaal, een grappige vlog over haar dagelijkse leven. Daarnaast maakt ze geregeld ook een ‘HAHALOG’, een video waarin ze in één adem op hilarische wijze bloedeerlijk onderwerpen behandelt. Haar handelsmerk is haar Amsterdamse babbel, hilarische expressiviteit, grove humor en een tikkie absurdisme. Intussen heeft het online succes ook offline vele deuren geopend. Ze is momenteel bij RTL 5, geflankeerd door Dennis Weening en Rick Brandsteder, te zien in het realityprogramma ‘Zon, Zuipen, Ziekenhuis’. Dat smaakt nu al naar meer. Maar presenteren is niet haar enige ambitie. Als kind zat ze op de theaterschool, heeft ze zangles gehad en een cabaretcursus gevolgd. In 2019 wordt haar grote droom werkelijkheid: een eigen theatershow! Nienke woont samen met haar grote liefde Resley, die tevens haar management verzorgt en samen hebben ze een zoon Frenky-Dean (3 jaar)

Hyperleap

website: bekijk de website

waar: Deventer Schouwburg, Deventer Hele programma voor Deventer Schouwburg.

datum: 28 nov 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 24,00

type: Cabaret

telefoon: 0570-6835000570-683500


speeldata

reserveer