(advertentie)
<a href='/theater/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Natuurtheatervoorstelling Kudde UITVERKOCHT
(advertentie)

Natuurtheatervoorstelling Kudde UITVERKOCHT

0,0 (0 beoordelingen)

Een wandeling op donderdag 29 augustus 2019 met een schaapskudde tijdens zonsondergang. De Sallandse Heuvelrug als decor voor filmprojecties. Onderweg wordt je een verhaal toegefluisterd. Acteur Hans Dagelet (bekend van o.a. Dokter Deen en Vuurzee) vertelt het verhaal van Zenon; een moedige man die besluit de kudde te verlaten.

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT.

Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van het Nationaal Park ontmoeten natuur en cultuur elkaar op De Sallandse Heuvelrug. Tijdens deze unieke natuurtheatervoorstelling wandel je mee met een kudde schapen over het Pieterpad de heuvels in.

Volg jij het verlangen van je hart? KUDDE is een sprookje voor volwassenen over de moed die het vergt om te worden wie je werkelijk bent.

- Deze voorstelling is geschikt voor 16 jaar en ouder en niet toegankelijk voor mindervaliden. Honden zijn niet toegestaan.
- Deze locatie voorstelling is een productie van Heleen Van Doremalen Producties.
- Verkochte kaarten kunnen niet worden terug genomen.
- Om je te kunnen bereiken in geval van gewijzigde aanvangstijd of onverhoopte annulering worden uw naam, email en telefoongegevens vooraf aan de voorstelling doorgegeven aan Heleen van Doremalen producties.

foto: mail organisatie

website: bekijk de website

waar: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Nijverdal Hele programma voor Buitencentrum Sallandse Heuvelrug.

datum: 29 aug 2019

aanvang: 19:15 uur

prijs: € 24,50 (p.p.)

type: Toneel

telefoon: 0548-6127110548-612711


reserveer