(advertentie)
<a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/hanna-van-hendrik-uitverkocht/detail.aspx?id=1840259&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 13 jul, € 65,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Hanna van Hendrik</div><div class='description'>Een intiem en groot muzikaal theaterspektakel op de voormalige Vliegbasis Twenthe over het leven van boerin Hanna en haar familie.</div></a> <a href='/theater/rupsje-nooitgenoeg/detail.aspx?id=1833821&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Losser, zo 7 jul, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Rupsje Nooitgenoeg</div><div class='description'>Het verhaal van Eric Carle over een hongerige rups die zich overal doorheen eet is te zien bij Brilmansdennen.</div></a>
Nasrdin Dchar - Ja
(advertentie)

Nasrdin Dchar - Ja

0,0 (0 beoordelingen)

Twee jaar geleden speelde Nasrdin Dchar bij ons de tryout van zijn voorstelling DAD over het vaderschap. Het publiek was verrukt en sommigen waren tot tranen toe geroerd. Dus willen wij Nasrdin graag terugzien in ons theater.

In deze voorstelling neemt hij ons mee in de voorbereidingen van zijn huwelijk. Het samenstellen van de gastenlijst het menu het feest het komt allemaal voorbij. Maar ook de grote vragen komen aan bod wat maakt een goed huwelijk nou zo goed Hoe kunnen de echtelieden elkaar beter begrijpen Dchar zingt danst en speelt alle rollen zelf.

website: bekijk de website

waar: Stadsgehoorzaal Kampen, Kampen Hele programma voor Stadsgehoorzaal Kampen.

datum: 17 apr 2019

aanvang: 20:15 uur

prijs: € 23,00 (1e rang)

extra prijsinformatie: sgz pas: €20,50

type: Toneel

telefoon: (038)3317373(038)3317373


reserveer