(advertentie)
<a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/zomerstop-we-are-closed/detail.aspx?id=31219&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Theaterseizoen afgelopen</div><div class='description'></div></a>
Meneer Monster - De Gruffalo (3+)
(advertentie)

Meneer Monster - De Gruffalo (3+)

0,0 (0 beoordelingen)

Hij heeft , oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn staart tot aan zijn enge kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo!

Een kleine muis wordt uitgenodigd om te komen eten, eerst door een vos, dan door een uil en vervolgens door een slang. Maar die zien hem zelf als een lekker hapje. Daarom verzint de kleine muis een list. Beleefd slaat hij de uitnodigingen af door te antwoorden dat hij vandaag bij de Gruffalo al en eetafspraak heeft. De Gruffalo ? De muis legt uit hoe dat niet-bestaande griezelbeest er uitziet. De dieren schrikken zich een hoedje en druipen af. Maar dan komt de muis een echte Gruffalo tegen die er precies zo uit ziet als de muis heeft verzonnen! En de Grufallo heeft helaas ook trek in een hartig hapje muis!

Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel ? “De Gruffalo” is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder.

Meneer Monster
“De Gruffalo”, de succesvoorstelling van het nieuwe theater gezelschap ‘’Meneer Monster’’ (bekend van de productie ‘’Poep!’’) en een bewerking van het meesterlijke kinderboek ‘De Gruffalo’ van Julia Donaldson & Axel Scheffler.

Met hun frisse en ongepolijste manier van spelen verovert “Meneer Monster” in rap tempo de (jonge) harten van het Nederlandse en Vlaamse publiek. Door de bijzondere publieksopstelling zit je boven op het spel van de acteurs en waan je je midden in het bos. “Meneer Monster” maakt volwassen jeugdtheater vol spanning, muziek en humor. “Meneer Monster” is begonnen onder de vleugels van Twee-ater Producties maar gaat sinds februari 2014 zelfstandig verder.

Monstermania
Meneer Monster is jarig, ze bestaan 5 jaar! En dat gaan we vieren met een heel weekend lang voorstellingen en feestelijke activiteiten. Dat wordt genieten van de energieke, snelle, zeer grappige voorstellingen. Drie ervan zij al eerder met groot succes te zien geweest. Dat wordt feest dus, zowel binnen als buiten de theaterzalen!

Enne…. We hebben de voorstellingen zo gepland dat ze niet tegelijkertijd spelen, het is dus mogelijk om ze allemaal te zien.

website: bekijk de website

waar: Schouwburg Odeon, Zwolle Hele programma voor Schouwburg Odeon.

datum: 13 jan 2019

aanvang: 11:00 uur

prijs: € 10,00 (normaal)

extra prijsinformatie: Normaal: 10,00

type: Familie / Jeugd

telefoon: 0900-14350900-1435

bekijk ook: zwolsetheaters.nl/


reserveer