(advertentie)
<a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/hanna-van-hendrik/detail.aspx?id=1840259&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 13 jul, € 65,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Hanna van Hendrik</div><div class='description'>Een intiem en groot muzikaal theaterspektakel op de voormalige Vliegbasis Twenthe over het leven van boerin Hanna en haar familie.</div></a> <a href='/theater/rupsje-nooitgenoeg/detail.aspx?id=1833821&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Losser, zo 7 jul, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Rupsje Nooitgenoeg</div><div class='description'>Het verhaal van Eric Carle over een hongerige rups die zich overal doorheen eet is te zien bij Brilmansdennen.</div></a>
Mathieu van Bellen, Rob van de Laar en Thomas Beijer - Aimez vous Brahms?
(advertentie)

Mathieu van Bellen, Rob van de Laar en Thomas Beijer - Aimez vous Brahms?

0,0 (0 beoordelingen)

Gelukkig kent het hoorntrio een rijke traditie, zodat dit edele instrument ook in kamermuziek-verband genoten kan worden. En dan niet alleen als onderdeel van het blaaskwintet, maar ook in een dragende rol in gezelschap van viool en piano. Het werk van Johannes Brahms staat in dit genre wel op nummer één met zijn bezadigde romantische klanken. Ook de vioolsonates van Brahms zijn niet van het concertpodium weg te denken: rijk gestoffeerde melodieën, tegelijk vurig en nostalgisch. Vanuit Wenen werkte ook Karl Pills, maar dan in de twintigste eeuw. Van zijn ‘Tre pezzi’ gaat een blijvende bekoring uit. Drie stuk voor stuk briljante Nederlandse musici brengen in trio-formatie dit fantastische programma in onze eigen muziekkamer: de Arkezaal.

Aansluitend aan dit concert vindt ‘een goed gesprek’ van circa 20 minuten plaats onder leiding van Ben Coelman. U bent van harte welkom!

Programma
Karl Pills: Tre pezzi in forma di sonata, voor hoorn en piano Op. 29
J. Brahms: Sonate voor viool en piano nr. 3 in d-klein Op. 108
J. Brahms: Hoorntrio in Es Op. 40

Mathieu van Bellen (viool), Rob van de Laar (hoorn), Thomas Beijer (piano)

website: bekijk de website

waar: Muziekcentrum Daniels Huismanfoyer, Enschede Hele programma voor Muziekcentrum Daniels Huismanfoyer.

datum: 17 apr 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 27,75 (normaal)

type: Muziek


reserveer