(advertentie)
<a href='/theater/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Juf Roos Theater - Juf Roos gaat op vakantie
(advertentie)

Juf Roos Theater - Juf Roos gaat op vakantie

0,0 (0 beoordelingen)

Juf Roos en Gijs beleven een vrolijk avontuur en zingen oer-Hollandse liedjes

Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten en hun programma heeft inmiddels meer dan 60 miljoen views op YouTube. Wegens het overweldigende succes van het eerste seizoen met overal uitverkochte zalen, komt Juf Roos terug naar het theater. In een oer-Hollandse setting beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen oer-Hollandse liedjes. 

Juf Roos wil graag op vakantie en Gijs vindt onderweg een weggelopen hondje. Ze komen uit op de boerderij van Tante Tulp. Maar waar is tante Tulp toch? In dit theateravontuur worden de kinderen en hun ouders steeds betrokken om mee te doen met de voorstelling. Samen met Juf Roos en Gijs brengende kinderen en hun ouders het avontuur tot een goed einde. Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling? Deze voorstelling is precies grappig, leuk of interessant genoeg als je 3 jaar of ouder bent. We vragen ouders/begeleiders deze grens te hanteren. Baby’tjes kunnen helaas niet naar binnen.

website: bekijk de website

waar: Deventer Schouwburg, Deventer Hele programma voor Deventer Schouwburg.

datum: 22 mrt 2020

aanvang: 12:30 uur

prijs: € 19,50 (normaal)

extra prijsinformatie: Normaal: 19,50 CJP: 17,00

type: Familie / Jeugd

telefoon: 0570-6835000570-683500


reserveer