(advertentie)
Jeangu Macrooy - Solo & akoestisch UITVERKOCHT
(advertentie)

Jeangu Macrooy - Solo & akoestisch UITVERKOCHT

0,0 (0 beoordelingen)

uitverkocht

Jeangu in de Grote Kerk op de oude markt.

Als je dat leest klinkt het raar, maar als je komt luisteren op 18 mei klinkt het prachtig. Jeangu Macrooy gaat namelijk een kerkentour doen. Geen popzaal, theater, North Sea Jazz, Lowlands of radio- of tv studio, plaatsen waar deze zanger de afgelopen tijd veelvuldig opdook, maar kerken dus. En geen preek maar wel zijn stem en dat is één van de mooiste, warmste en meest markante stemmen die Nederland op dit moment rijk is.

Het gaat heel goed met de carrière van Jeangu. In 2016 verscheen de debuut EP Brave Enough en niet lang daarna de eerste volledige langspeler High On You. De plaat is energieker en dansbaarder dan de EP maar behoudt ook de melancholie van Brave Enough. De destijds 23-jarige Jeangu klinkt als een soulveteraan en als snel lopen pers en publiek weg met de zanger.Na twee vrijwel uitverkochte clubtours met zijn live band in 2017 en daarnaast optredens op onder meer Lowlands en North Sea Jazz, is het voor Jeangu Macrooy tijd om terug te gaan naar de basis: zijn stem, zijn gitaar en zijn songs.

Het optreden van vanavond maakt deel uit van een tour van acht solo optredens in bijzondere kerken in Nederland. De avond zal worden omlijst met Jeangu's persoonlijke verhalen over zijn dromen en de stap naar volwassenheid die hij heeft moeten maken op de weg naar succes.

website: bekijk de website

waar: Grote Kerk, Enschede Hele programma voor Grote Kerk.

datum: 18 mei 2018

aanvang: 20:30 uur

prijs: € 17,50 (normaal)

extra prijsinformatie: Normaal: 17,50

type: Muziek

telefoon: 053-4858585053-4858585


reserveer