(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Hengelo, za 1 jul, € 37,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Derek Ogilvie in Rabotheater Hengelo</div><div class='description'>Derek Ogilvie is één van de meest bekende mediums van Nederland. Na vele uitverkochte tours is Derek terug, live in het theater!</div> <div class='nivo-caption-price'>Deventer, za 1 jul, € 10,00</div><div class='nivo-caption-inner'>La TalenTia met Frease in Deventer Schouwburg </div><div class='description'>De vrolijke humoristische musical Frease is gebaseerd op het verhaal van Grease met een vleugje Frozen en een paar schepjes Footloose.</div> <div class='nivo-caption-price'>Nijverdal, zo 2 jul, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Het Magische Sprookjesbos</div><div class='description'>Op 2 juli aanstaande verandert het Openluchttheater Nijverdal op magische wijze in een Sprookjesbos.</div>
Jasper van Kuijk - Onder de Streep
(advertentie)

Jasper van Kuijk - Onder de Streep

0,0 (0 beoordelingen)

Een interessant en vermakelijk cabaretier, dat is Jasper van Kuijk. Hij laat in ongelooflijk tempo allerlei interessants de revue passeren. Onze behoefte alles zeker te willen weten, dat is waar Onder De Streep over gaat. Zoek niet verder en geef u over aan de verrassing die Jasper van Kuijk heet.

U neemt geen risico’s. Voor elke keuze die u maakt win je stapels informatie in. Wie is die cabaretier? Wat vonden recensenten van zijn voorstelling? Welke columns schrijft hij waar? En als dat niet in het tekstje staat, zoekt u online. Want u wilt wel weten wat u krijgt, toch? Het is tenslotte ook uw vrije avond.

En door wat op zijn website staat krijgt u het idee dat Jasper van Kuijk een talentvolle cabaretier is. Wint Cameretten en krijgt het Stijgend Applaus Stipendium. Schrijft een column in de Volkskrant. Mooie recensies ook: een boeiend verteller, kritische blik en prettig narrige persoonlijkheid. Maar u weet ook wie die informatie op die site heeft gezet. Dus zeker weten doet u het nooit.

Zeker weten, onze behoefte om alles zeker te weten, dat is waar Onder de Streep over gaat. Van Kuijk daagt u uit een keer niks op te zoeken en,- u over te geven aan de verrassing.

 

website: bekijk de website

waar: Schouwburg Odeon, Zwolle Hele programma voor Schouwburg Odeon.

datum: 22 mrt 2017

aanvang: 20:30 uur

prijs: € 17,50 (normaal)

extra prijsinformatie: Normaal: 17,50 CJP: 14,30

type: Cabaret

telefoon: 038-4288280038-4288280

bekijk ook: www.odeondespiegel.nl/


reserveer