(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, wo 27 sep, € 19,50</div><div class='nivo-caption-inner'>It takes Tea to Tango in de Kleine Willem</div><div class='description'>Woensdag 27 september geeft het MTI-collectief een concert in Russische salon- en Argentijnse café-sfeer in De Kleine Willem in Enschede.</div> <div class='nivo-caption-price'>Steenwijk, do 28 sep</div><div class='nivo-caption-inner'>Yentl en De Boer spelen in Steenwijk</div><div class='description'>Elke zomer verzamelen Yentl en de Boer hun mooiste, grappigste en ontroerendste liedjes en trekken ze langs de zomerfestivals en openluchttheaters.</div> <div class='nivo-caption-price'>Goor, vr 29 sep, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Stem van de Regge in Goor</div><div class='description'>Kom vrijdag 29 september naar Goor voor het unieke openlucht muziek- en theaterspektakel 'Stem van de Regge' over de geschiedenis van Goor.</div> <div class='nivo-caption-price'>Kampen, vr 29 sep, € 5,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Korenfestival in Kampen</div><div class='description'>Het Torenkoor, De Ketelbinken, Het Kamper Uienkoor, Het Schokkerkoor de Koggezangers en Recht Deur Zee geven een gezamelijk concert.</div>
Jasper van Kuijk - Onder de Streep
(advertentie)

Jasper van Kuijk - Onder de Streep

0,0 (0 beoordelingen)

Een interessant en vermakelijk cabaretier, dat is Jasper van Kuijk. Hij laat in ongelooflijk tempo allerlei interessants de revue passeren. Onze behoefte alles zeker te willen weten, dat is waar Onder De Streep over gaat. Zoek niet verder en geef u over aan de verrassing die Jasper van Kuijk heet.

U neemt geen risico’s. Voor elke keuze die u maakt win je stapels informatie in. Wie is die cabaretier? Wat vonden recensenten van zijn voorstelling? Welke columns schrijft hij waar? En als dat niet in het tekstje staat, zoekt u online. Want u wilt wel weten wat u krijgt, toch? Het is tenslotte ook uw vrije avond.

En door wat op zijn website staat krijgt u het idee dat Jasper van Kuijk een talentvolle cabaretier is. Wint Cameretten en krijgt het Stijgend Applaus Stipendium. Schrijft een column in de Volkskrant. Mooie recensies ook: een boeiend verteller, kritische blik en prettig narrige persoonlijkheid. Maar u weet ook wie die informatie op die site heeft gezet. Dus zeker weten doet u het nooit.

Zeker weten, onze behoefte om alles zeker te weten, dat is waar Onder de Streep over gaat. Van Kuijk daagt u uit een keer niks op te zoeken en,- u over te geven aan de verrassing.

 

website: bekijk de website

waar: Schouwburg Odeon, Zwolle Hele programma voor Schouwburg Odeon.

datum: 22 mrt 2017

aanvang: 20:30 uur

prijs: € 17,50 (normaal)

extra prijsinformatie: Normaal: 17,50 CJP: 14,30

type: Cabaret

telefoon: 038-4288280038-4288280

bekijk ook: www.odeondespiegel.nl/


reserveer