(advertentie)
<a href='/theater/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/jochem-nooyen-influence/detail.aspx?id=1593163&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Raalte, do 22 feb, € 17,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Jochem Nooyen - Influence</div><div class='description'>Acteur en illusionist Jochem Nooyen doet in Influence uit de doeken wat reclame met ons doet.</div></a> <a href='/theater/the-american-country-legends-a-night-at-the-opry/detail.aspx?id=1599847&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Zwolle, vr 23 feb, € 14,50</div><div class='nivo-caption-inner'>A Night at the Opry</div><div class='description'>Wereldhits uit de Country en West Coast muziek gespeeld door internationale ‘Award Winning’ top-muzikanten!</div></a>
Ivgi & Greben - Workshop We are in trouble
(advertentie)

Ivgi & Greben - Workshop We are in trouble

0,0 (0 beoordelingen)

De makers van de dansvoorstelling We Are In Trouble, het choreografenduo Ivgi&Greben, laten het publiek graag kennismaken met hun ideeën en werkwijze. Het Tableau of Tableau Vivant is een belangrijk onderdeel van hun werk en deelname aan deze workshop biedt het publiek de kans om dit mee te maken.

Het Tableau Vivant is een groepsopstelling van personen die net als een foto of een schilderij, door een stilgezet beeld een zeer heldere en krachtige theatrale situatie verbeeldt. Denk bijvoorbeeld aan de aangrijpende kracht van een Worldpress foto. Samen met het publiek en andere deelnemers bouwen/creëren choreografen Johan Greben & Uhri Ivgi tableaus gebaseerd op ideeën en scènes uit hun voorstelling We Are In Trouble. 

Via de bestelknop kunt u een plekje reserveren in de workshop. De workshop is gratis toegankelijk! U hoeft geen danservaring te hebben voor deze workshop. 

website: bekijk de website

waar: Schouwburg Odeon, Zwolle Hele programma voor Schouwburg Odeon.

datum: 15 feb 2018

aanvang: 18:45 uur

prijs: Gratis

extra prijsinformatie: Normaal: 0,00

type: Dans

telefoon: 0900-14350900-1435

bekijk ook: zwolsetheaters.nl/


reserveer