(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'>Ede, do 23 feb, € 18,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Holland Dance</div><div class='description'>Kom op donderdag 23 februari 2017 naar theater Cultura te Ede voor een dansoptreden.</div> <div class='nivo-caption-price'>Ede, vr 24 feb, € 22,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Fabelhaft</div><div class='description'>Kom op vrijdag 24 februari 2017 naar Theater Cultura te Ede voor een theaterconcert van Fabelhaft.</div> <div class='nivo-caption-price'>Oss, do 23 feb, € 27,75</div><div class='nivo-caption-inner'>Boeing Boeing</div><div class='description'>Kom op donderdag 23 februari 2017 naar Theater de Lievekamp te Oss voor een toneelvoorstelling, Boeing Boeing.</div> <div class='nivo-caption-price'>Deventer, vr 24 feb, € 35,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Ruth Jacott komt naar de Deventer Schouwburg</div><div class='description'>Ruth Jacott is terug, en hoe! Samen met haar liveband trakteert ze je op een onvergetelijke avond.</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 25 feb, € 18,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Checkpoint bij De Spiegel in Zwolle</div><div class='description'>In de spectaculaire en interactieve theatervoorstelling Checkpoint gaat het om de strijd tussen jongens en meisjes en diverse testjes.</div>
Isabelle van Keulen & Hannes Minnaar - Mendelssohn, Beethoven, Mozart en Debussy
(advertentie)

Isabelle van Keulen & Hannes Minnaar - Mendelssohn, Beethoven, Mozart en Debussy

0,0 (0 beoordelingen)

Violiste Isabelle van Keulen en pianist Hannes Minnaar spelen een divers kamermuziek programma met Beethoven, Mozart, Mendelssohn en Debussy. 

  • Isabelle van Keulen is jurylid in het AVROTROS-programma Maestro, waarin bekende Nederlanders een orkest dirigeren
  • Gratis inleiding om 19.00 uur om je concert nog intenser te ervaren

Violiste Isabelle van Keulen won in 1984 het Eurovisie Concours voor Jonge Musici in Genève. Het betekende een internationale doorbraak. Zij soleert bij de belangrijke orkesten en is actief in het domein van de kamermuziek.

Hannes Minnaar (piano) won in 2010 de derde prijs van het Koningin Elisabeth Concours. Hij treedt op in solorecitals en als solist bij de grote orkesten. Beider samenwerking leidde tot een zeer goed ontvangen cd met de sonates voor piano en viool van Beethoven.

Bestel nu kaarten voor Isabelle van Keulen en Hannes Minnaar. 

website: bekijk de website

waar: Deventer Schouwburg, Deventer Hele programma voor Deventer Schouwburg.

datum: 11 jan 2017

aanvang: 19:00 uur

prijs: € 25,00 (normaal)

extra prijsinformatie: Normaal: 25,00 CJP: 10,00

type: Muziek

telefoon: 0570-6835000570-683500


reserveer