(advertentie)
<a href='/theater/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/overuit-verder-in-overijssel/detail.aspx?id=1581300&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div></a> <a href='/muziek/big-band-89-at-the-big-band-ball/detail.aspx?id=28098&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Borne, za 20 okt, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>At the Big Band Ball</div><div class='description'>Twee Big Bands verzorgen samen een afwisselende editie van 'At The Big Band Ball' in het Kulturhus van Borne.</div></a> <a href='/theater/purper-purpers-passie/detail.aspx?id=1706390&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Steenwijk, wo 17 okt</div><div class='nivo-caption-inner'>Purper's Passie in Steenwijk</div><div class='description'>In ‘PURPER’s Passie’ vraagt theatergroep PURPER zich af waarom iedereen tegenwoordig een bucketlist moet hebben.</div></a>
Fred Delfgaauw - Paradijsvogels
(advertentie)

Fred Delfgaauw - Paradijsvogels

0,0 (0 beoordelingen)

Paradijsvogels U kent ze wel. Ze zijn bijzonder. Volgens velen vreemd, lachwekkend. Ik heb het over mensen die worden ervaren als een vreemde eend in de bijt, maar in werkelijkheid zijn het paradijsvogels.De manier waarop zij naar de wereld kijken gaat vaak gepaard met humor, maar ook met een groot gelijk. Wie is hier nu gek?

In de nieuwe solo voorstelling van Fred Delfgaauw sleept hij op onnavolgbare wijze het publiek mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. Na het grote succes van Wachtkamer van de Liefde kunnen we ook nu weer rekenen op humor en ontroering, die zó dicht tegen elkaar liggen dat het heerlijk schuurt. De meesterverteller en maker van een unieke vorm van totaaltheater weet zijn publiek te vangen met minimale middelen.

In zijn ruim vijfendertigjarige carrière creëerde poppenspeler Fred Delfgaauw een wonderbaarlijke versmelting van theaterdisciplines. Herman van Veen noemt hem ‘een gezelschap in zijn eentje’. In een nieuwe solo sleept de theatermaker zijn publiek mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. Misschien kent u ze. Ze zijn bijzonder, volgens velen vreemd, zelfs lachwekkend. Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden ervaren als een vreemde eend in de bijt, maar in werkelijkheid paradijsvogels zijn. De manier waarop zij naar de wereld kijken, vaak met humor, getuigt van groot inzicht.

Regie: Aus Greidanus sr. | Artistiek team: Fred Delfgaauw (schrijver, maker en speler) | Techniek: Dennis van der Dool | Decorontwerp: Kathelijne Monnens | Regieadvies: Michaël van Buren

website: bekijk de website

waar: De Kleine Willem, Enschede Hele programma voor De Kleine Willem.

datum: 14 jan 2018

aanvang: 14:30 uur

prijs: € 16,00 (normaal)

extra prijsinformatie: Normaal: 16,00

type: Toneel

telefoon: 053-4858585053-4858585

bekijk ook: www.wilminktheater.nl/


reserveer