(advertentie)
<a href='/theater/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Flitsen uit Rebecca, Pocahontas en Dreamgirls
(advertentie)

Flitsen uit Rebecca, Pocahontas en Dreamgirls

0,0 (0 beoordelingen)

Kunstencentrum Waalwijk presenteert: "Flitsen uit Rebecca, Pocahontas en Dreamgirls".

Musicalclass 16+ van het Kunstencentrum Waalwijk bestaat uit een aantal gemotiveerde, jonge, talentvolle mensen  die staan te popelen om op 27 september hun voorstelling aan u te presenteren. We zijn erin geslaagd om u  een zeer interessant repertoire te gaan laten zien en horen, waarin diverse zangsolo’s afgewisseld worden door duetten, terzetten en wervelende ensemblestukken. Naast highlights uit Pocahontas en Dreamgirls, (gezongen met muziekbanden) wordt nagenoeg de hele 2e akte van Rebecca uitgevoerd en live begeleid door onze pianist Mark Bruurmijn samen met een violiste en celliste van het Fontys Conservatorium. Een unieke kans om eens kennis te maken met deze musical van Michael Kunze en Sylvester Levay, die ook tekenden voor de beroemde Sissy musical “Elisabeth”.

Onze musicalclass 16+  is een kweekvijver voor jonge zangers die ambiëren om het maximale uit hun mogelijkheden te halen, door ervaring op te doen in zang, meerstemmig zingen, acteren en dansen. Voor sommigen is het een springplank naar een conservatorium, voor anderen een uit de hand gelopen hobby. De dans wordt dit seizoen verzorgd door Daphne van Hulten. Zowel de regie als de visuele- en muzikale ondersteuning staan onder leiding van Geertje Kuypers. 

Kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via het Kunstencentrum en via het loket van Den Bolder voor €15,00 per persoon en op de voorstellingsdag aan de kassa van SCC Den Bolder voor €17,50.

waar: Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder, Waspik Hele programma voor Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder.

datum: 27 sep 2014

aanvang: 20:15 uur

prijs: € 17,50 (deurverkoop)

extra prijsinformatie: €15,- voorverkoop

type: Musical / Show