(advertentie)
<a href='/theater/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks 6+
(advertentie)

Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks 6+

0,0 (0 beoordelingen)

Op vrijdag 27 december 2019 zijn Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks terug in Theater de Spiegel.

  Na het succes van Dolfje Weerwolfje de Musical is het nu tijd voor een vervolg: Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks.

Wrow! Op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan leert hij Foeksia kennen, een grappig en lief miniheksje, dat bij haar vader Kwark de Tovenaar woont. Ze worden vriendjes.

Als de moerasheks, juf Minuul, erachter komt dat er een weerwolf in het Heksenbos is, wordt Dolfje gevangengenomen. Dan barst de strijd los tussen de heksen en de weerwolven. Foeksia weet niet wat ze moet doen. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen?

Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks is dé nieuwe familiemusical, vol leuke liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes. Kom naar deze magische voorstelling in het theater. Wakkabakkaboe!

Gebaseerd op de spannende boeken van Paul van Loon.

Hyperleap

website: bekijk de website

waar: Theater De Spiegel, Zwolle Hele programma voor Theater De Spiegel.

datum: 27 dec 2019

aanvang: 15:00 uur

einde: 16:30 uur

prijs: € 13,00 (p.p)

extra prijsinformatie: 1e rang normaal € 19.50 2e rang normaal € 17.00 3e rang normaal € 13.00 De genoemde kaartprijzen zijn inclusief drankje en exclusief € 3,25 servicekosten per bestelling.

type: Familie / Jeugd

telefoon: 0900-14350900-1435

bekijk ook: zwolsetheaters.nl/


speeldata

reserveer