(advertentie)
De Verleiders - #niksteverbergen
(advertentie)

De Verleiders - #niksteverbergen

0,0 (0 beoordelingen)

DE VERLEIDERS brengen vlijmscherpe theaterstukken over de moraal aan de top van het bedrijfsleven. Dit keer richten zij hun pijlen op de handelaren in big data: de Facebooks, Apples, Googles en Übers van deze wereld. Ze hebben een ongekende macht, voelen zich boven elke wet verheven en weten alles van ons. Maar wat houden zij voor ons verborgen?

Stel je een wereld voor waar al het nieuws dat je ziet wordt bepaald door jouw salaris, jouw adres en wie jouw vrienden zijn. Stel je een wereld voor waarin je nooit in aanraking komt met nieuwe ideeën. Het schrikbeeld van Orwells ‘1984’ is anno nu de verontrustende realiteit. Zonder dat we er erg in hebben. Zonder dat we het erg vinden! DE VERLEIDERS tonen aan dat iedereen geheimen heeft die niet onthuld mogen worden, of waarvan je niet eens weet dat je ze hebt. Lees voor het bezoek aan ‘#niksteverbergen’ de voorwaarden en klik dan op accepteer.

Tekst: George van Houts en Tom de Ket | Regie: Aat Ceelen | Spel: Pierre Bokma, Victor Löw, George van Houts, Tom de Ket en Peter Drost | Decorontwerp: Michiel Voet | Lichtontwerp: Uri Rapaport | Kostuums: Maya Schröder

website: bekijk de website

waar: Het Wilminktheater, Enschede Hele programma voor Het Wilminktheater.

datum: 16 mei 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 32,25 (2e rang)

extra prijsinformatie: 3e rang: 27,25 2e rang: 32,25 1e rang: 37,25

type: Cabaret, Toneel, Overig

telefoon: (053) 485 85 00(053) 485 85 00


reserveer