(advertentie)
<a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/the-legends-swingin-in-new-orleans/detail.aspx?id=1864659&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Kampen, do 24 okt, € 20,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Swingin' in New Orleans</div><div class='description'>Het authentieke bluesy stemgeluid en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. </div></a>
De Bende van Beuving - Cabaret in De Spil
(advertentie)

De Bende van Beuving - Cabaret in De Spil

0,0 (0 beoordelingen)

Kulturhus De Spil start dit najaar nog met het programmeren van theatervoorstellingen. De cabaretvoorstelling van de ‘Bende van Beuving’ op zaterdag 26 oktober 2019 is de eerste in een reeks van meerdere grote voorstellingen. De verkoop hiervoor is eind augustus van start gegaan.  

Bende van Beuving
Deze eerste voorstelling is een cabaretesk muziektheaterprogramma van Ernest Beuving met zijn band. Half concert, half cabaret met veel humor, imitaties, persiflages spontaniteit en geen geposeer. Hij werkt samen met 4 topmuzikanten, waaronder drummer Jan Wolfkamp uit Dalfsen (speelde o.a. bij Robert Long, Purper en met Cesar Zuiderwijk en Jan Vayne), en met en gitarist Erik Raayman uit Zwolle (speelde o.a. bij Liesbeth List, Henk Elsink, Zenga en Purper).

Kaarten voor deze eerste voorstelling zijn te koop voor €14,95 in Grand Café de Spil in Nieuwleusen. Geïnteresseerden die niet woonachtig in Nieuwleusen zijn kunnen een e-mail sturen aan stefankeijzer@despilnieuwleusen.nl . Kaarten zullen dan per post toegezonden worden. De formule is zo ontwikkeld dat de optie bestaat om vooraf voor €9.50 per persoon te genieten van een tapasbuffet in Grand Café de Spil.

 

website: bekijk de website

waar: Kulturhus De Spil, Nieuwleusen Hele programma voor Kulturhus De Spil.

datum: 26 okt 2019

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 14,95

type: Cabaret

telefoon: 0529-4817720529-481772

bekijk ook: www.despilnieuwleusen.nl