(advertentie)
<a href='/theater/overuit-stopt/detail.aspx?id=1891965&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT stopt!</div><div class='description'></div></a>
Carola Smit en Rene Karst - Letter voor Letter UITVERKOCHT
(advertentie)

Carola Smit en Rene Karst - Letter voor Letter UITVERKOCHT

0,0 (0 beoordelingen)

UITVERKOCHT

Donderdag 31 oktober
 2019 brengen de Drentse volkszanger René Karst en voormalig BZN-zangeres Carola Smit een feestelijke avond met Nederlandstalige toppers.

Vaak zijn de liedjes uit volle borst mee te zingen en heerlijk om naar te luisteren. Geniet tijdens dit concert van de muziek, de teksten en ontroerende verhalen over taal, lezen en schrijven. Tijdens het concert zijn verhalen te horen over hoe het is als je moeite hebt met lezen en schrijven. Ook laten ze voorbeelden zien van mensen wie het is gelukt om met hulp beter te lezen en te schrijven. 

Letter voor Letter wordt georganiseerd door de Overijsselse Bibliotheken en mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel.

Bekijk hier de data van deze voorstelling in andere theaters.

Podcast René Karts
Om aandacht te vragen voor laaggeletterdheid en inwoners van Overijssel op weg te helpen is via RTV Oost een serie podcasts te beluisteren van René Karst. Via de website rtvoost.nl/podcast en op de bekende podcast-apps kun je ze allemaal vinden.

foto: RTV Oost

website: bekijk de website

waar: HOFtheater, Raalte Hele programma voor HOFtheater.

datum: 31 okt 2019

aanvang: 20:15 uur

prijs: € 1,00 (p.p.)

type: Muziek

telefoon: (0572) 361 361(0572) 361 361


speeldata