(advertentie)
<a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/download-de-app/detail.aspx?id=1581301&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>Download de app!</div><div class='description'></div></a> <a href='/theater/the-legends-swingin-in-new-orleans/detail.aspx?id=1864659&ds=uitgelicht'><div class='nivo-caption-price'>Kampen, do 24 okt, € 20,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Swingin' in New Orleans</div><div class='description'>Het authentieke bluesy stemgeluid en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. </div></a>
Bert Heerink & Friends
(advertentie)

Bert Heerink & Friends

0,0 (0 beoordelingen)

Akoestisch optreden van Bert Heerink en enkele van zijn muzikale vrienden. Nostalgische nummers zodat het publiek ogenblikkelijk weet: “Oh ja….dát nummer!”

Na zijn internationale succes met rockband Vandenberg (met de wereldhit Burning Heart) wist Bert Heerink in de jaren ’90 een stevige Nederlandstalige solocarrière op te bouwen met o.a. ‘Juli July’ en ‘Als een vogel zo vrij’. Als duizendpoot in de muziek speelde hij ook in grote producties als “Tommy” en “Queen in Concert” van het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Tevens was hij vijf jaar frontman bij Kayak.

Tijd: 20.30 uur
Kosten: €16,-

foto: mail organisatie

website: bekijk de website

waar: Het Bostheater, Gramsbergen Hele programma voor Het Bostheater.

datum: 12 jul 2019

aanvang: 20:30 uur

prijs: € 16,00 (p.p.)

type: Muziek


reserveer