(advertentie)
<div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Gelderland</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'></div><div class='nivo-caption-inner'>OverUIT Noord-Brabant</div><div class='description'></div> <div class='nivo-caption-price'>Hertme, do 25 mei, € 15,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Robin Hood komt naar het Openluchttheater Hertme </div><div class='description'>Met Hemelvaart, donderdag 25 mei, wordt in het Openluchttheater Hertme de voorstelling Robin Hood opgevoerd. Dit is de 1e in een reeks van vier.</div> <div class='nivo-caption-price'>Zwolle, za 27 mei, € 12,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Rob en Emiel met 'Blow me Away' in Zwolle</div><div class='description'>Blow me away, de titel van de voorstelling zegt het al: Rob en Emiel willen u verrassen, omverblazen en stil laten zijn.</div> <div class='nivo-caption-price'>Kampen, za 27 mei, € 22,50</div><div class='nivo-caption-inner'>Daniël Lohues staat met 'Moi' in Kampen</div><div class='description'>Twee avonden maken wij de grote zaal vrij voor Daniël Lohues. Hij vertelt en zingt over alles waar het in het leven om draait.
</div> <div class='nivo-caption-price'>Enschede, za 27 mei, € 24,00</div><div class='nivo-caption-inner'>Twents Gitaar Festival met Johannes Möller </div><div class='description'>Johannes Möller verzorgt tijdens het Twents Gitaarfestival enkele masterclasses.</div>
BarokOpera Amsterdam en Opéra Louise - Acis & Galatea, Händels lievelingsopera (try-out)
(advertentie)

BarokOpera Amsterdam en Opéra Louise - Acis & Galatea, Händels lievelingsopera (try-out)

0,0 (0 beoordelingen)

Liefde! Onze fascinatie voor de liefde is te horen in duizenden serenades, opera’s en popsongs. En ook in het Europa van de achttiende eeuw zaten de operatheaters in steden als Amsterdam en Londen vol met toeschouwers die liefdesverhalen wilden zien en horen. Georg Friedrich Händel was een grootmeester in het genre. En zijn persoonlijke favoriet was ‘Acis & Galatea’.

In ‘Acis & Galatea’ zijn de ontroerende en zinnelijke nymf Galatea en de brave en toegewijde herder Acis smoorverliefd op elkaar. Maar de cycloop Polyfemus, verblind door jaloezie, staat hun liefde in  de weg. Het orkest en de vocalisten vertolken jubelend de draaikolk van emoties en de natuur in dit meesterwerk van Händel.

Muzikale leiding: Frédérique Chauvet
Regie: Julien Chavaz

website: bekijk de website

waar: Rabotheater Hengelo, Hengelo Hele programma voor Rabotheater Hengelo.

datum: 12 jan 2017

aanvang: 20:00 uur

prijs: € 10,00 (3e rang - CJP / Jeugd)

extra prijsinformatie: 1e rang - Normaal tarief: 26,50 1e rang - CJP / Jeugd: 12,50 2e rang - Normaal tarief: 23,50 2e rang - CJP / Jeugd: 11,00 3e rang - Normaal tarief: 21,00 3e rang - CJP / Jeugd: 10,00 4e rang - Normaal tarief: 18,50 4e rang - CJP / Jeugd: 8,50

type: Muziek, Overig

telefoon: +31-74-2556789+31-74-2556789

bekijk ook: www.rabotheater.nl/


reserveer